Van vicces kisbabás/kisgyerekes saját történeted?
Édesek.
Kislányom kb. 2 éves volt.
Lekapta a vihar a garázstetőt, ezért kihívtuk a biztosító kárszakértőjét. Leült a konyhába felvenni a jegyzőkönyvet. Valahogy a lányomnak nem volt szimpatikus, és elkezdte mondani:
-Anyu, a bácsi el fogja lopni apát!
-Dehogyis, kislányom, hogy gondolhatsz ilyet?
Másnap reggel első kérdése:
-Apa itthon van?
-Nincs, kislányom.
-Oh jaj! A bácsi!!!
Megnyugtattam, hogy ne aggódjon, csak elment dolgozni.
Karácsonykor:
Amíg aludt felállítottuk a karácsonyfát.
Jött a lányom:
-De szép karácsonyfa! Apa, te csináltad?
-Nem, a Jézuska hozta!
-A cicuska? Na, ne! Apa, te voltál. A cica nem jöhet be.
Másnap mentünk anyuhoz, ott bejöhet a macska, ott is feküdt a fa alatt.
A lányom meglátta:
-Itt is van boldog karácsonyfa! És tényleg a cicuska hozta!
Jókat röhögtem, a könnyem is folyik.
Egy sztori nekem is eszembe jutott, Aletta 3 éves volt.
Meglátogattuk a mamát a kórházban, Aletta nagyon szereti (mármint a mamát). Kimentünk sétálni, hideg idő volt, volt nálunk egy plusz sapka, amit a mama felvett a fejére.
Eltelt néhány óra, indultunk haza, mama kikisért a kocsiig, búcsúzkodás.
Aletta: - Mama, ugye jössz velünk haza?
Mama: - Nem, kicsim, sajnos mamának még itt kell maradni a kórházban
Aletta: - Akkor visszaadod a sapkánkat?
Percekig sírtam a röhögéstől. :))
mostani csak annyi, a dackorszakban, hogy amikor szánt szándékkal ment a töltőhöz, vezetékekhez babrálni, amin jelezve is van, hogy áramütésveszély, voltaképp valszeg haragudhatott és direkt csinálta amivel felboszant, abban a pillanatban nei dobtam a strandlabdát.
Hirtelen olyan fejjel nézett rám aki azt sem tudja, hogy sírjon e, olyan sértett, meglepődött idétlen fejet vágott hirtelen, én akkorát nevettem :D és megint hozzávágtam :) akkor már ő is nevetett
Két kedvencem:
A gyerekeim sokáig krumplifülének hívták a krumplipürét. Egyszer mikor az volt az ebéd, a kisebbik lányom lelkesen felkiáltott: "Krumplifüle!", mire a nővére kijavította: "Az nem krumplifüle, hanem krumplifüRE!".
A másik a játszóházban történt kisfiammal:
- Anya, libikókázol velem?
- Nem, nekem kicsi ez a libikóka. Kérdezd meg Lénát!
- Léna, anya libikókázhat velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!