Van vicces kisbabás/kisgyerekes saját történeted?
Lányom 2 éves körül!Várjuk a tesót,és sajnos voltam kórházban vese leállással!Vanegy belső katéterem,és kétnaponta pisit kell ellenőrizni!
Lányom bárhol vagyunk:
"Anyának begörcsölt a veséje!Azóta pohárba pisil!ÉS egyszer zacskóba!(kórházban)"
Valemelyik nap,Apa kérttőle valamit!OdafordultÉS csak ennyit mondott felemelve a mutatóujját!
"kettő perc Apa"
A hasamon apró kiütések lettek,és "panaszkodtam",hogy megint meg kell venni a drága krémet rá!
Azóta amikor hozzábújik a tesójához,mindig megsimogatja a pöttyöket és ennyit mond: "drága bibi"
Még szopik, és csak az egyikből tudom szoptatni,a másik már nagyon kényelmetlen!Így szétosztotta a ciciket a tesója és saját maga között!
"De ugye mire Babóca megszületik,már nem fog fájni,és tud majd enni?"
Olyan édes volt!
Egyszer mondtam neki,ha felbosszant akkor Babóca is szomorú odabent!Erre odabújt a hasamhoz:
"Téged soha nem bántanálak Kitti!Ne sírj!"
2 éves 2hós most!
Ja az lemaradt,hogy Apa a míg bent voltam a kórházban,megtanítottahogy a popsi az p.csa!ÉS mivel mindenkinek van,meg kell valahogy különböztetni! :)
Odajött tegnap hozzám,és ennyit mondott!Anya neked nagy p.csád van!Rá kell csapni! :)
Egyből tudtam,hogy Apa keze van a dologban!
Azért azt még megjegyezte,hogy "nekem kicsi p.csám van" :)
Férjem sokszor játszott a gyerekekkel kígyósat. A kezéből formált kígyót, volt puszilkodós, koppantós, meg mindenféle. A gyerekek imádták. Új oviba kerültünk, ahol ezt még nem látták. A 4 éves lányom meg az kérdezte az öltözőben: "Apa, játszhatok a kígyóddal?"
Szegény állati zavarba jött, rögtön rávágta, hogy nem. De akkor már nagyon csúnyán néztek rá az anyukák, úgyhogy gyorsan megmutatta a kígyóját.
Nagyon jókat írtatok!
Nálunk örök kedvenc az unokatesóm, aki kiskorában nem tudta kimondani a puncsot, így mindig puncis fagyit kért. :)
Persze a fiam is alkotott már..
- Felszálltunk a hévre, pont két hely volt egymással szemben, leültünk oda. Mindkettőnk mellett roma férfi ült csendben olvasgatva, mire a fiam jó hangosan megállapította, hogy mellette bácsi ül, mellettem meg néni. Ha ez nem lett volna elég, ugye inkább eltereltem a figyelmét a színekkel. Milyen színű az ég, a kabátom, a táska, stb, mire megszólal: "Anya, milyen színű az a bácsi? (akit korábban lenénizett mellettem)"
- Sétáltunk, és jött velünk szembe egy idős bácsi bottal, lassan, mire a fiam rámutatott és jó hangosan, vigyorogva kiáltott: "Nézd anya, de öreg"
- Anyukám mesélte, hogy mikor együtt héveztek, felszállt melléjük egy babakocsis anyuka. Azonnal kérdezgetni kezdte a fiam, hogy miért nyikorog a babakocsi kereke, és tanácsolta az anyukának, hogy be kéne olajoznia...
:D
A könnyem csorog úgy röhögök:DDD
Keresztfiammal esett meg a dolog:)2.5 éves volt
Jöttek a tesómmal nőnapot köszönteni hozzám...és tanitgatta,h mit kell mondani majd:)
Mondta neki,hogy megyünk keresztanyádhoz...viszünk virágot ,mert nőnap van stb,
Megérkeztek..belép a konyhába,a párom fogadta Őket..
erre a keresztfiam megszólala
:-anyád itthon van ??? a "keresztanyád"-ból ennyi ragadt meg.
Aztán mikor búcsúztak el,odajött hozzám átölelt és ezt monja:
_na akkoj további jó születésnapot kejeszanyád!!!:DDD
azt hittem megeszem:)
Dédimamánál történt,szintén a keresztfiammal.
Már ovis és tanult egy -két nem éppen szép szót.
Ki akart menni az apja után,de mondta neki dédi,hogy ne menj ki édes kisfiam....
Erre visszanézett..kiszaladt az apjához és ezt mondta neki:
Dédimama azt mondta,hogy kö..csög vagyok:DDDD
-szem nem maradt szárazon
Volt annyi sztori vele,de nem jut most több az eszembe:))
Hihetetlenek de tényleg:)
Jah a keresztlányom..
együtt fürödtak az anyukájával...anya épp készült kilépni a kádból,mikor az 5 éves leányka megszólal:
Anya,mekkora se..gged van!!!(egyébként nagyon vékony)
mami hátra néz szúrós tekintettel:DDD
erre a gyerek
:-de csak hátulról_:DD
sziasztok nekem még csak 9 hónapos a fiam így beszédből eredő vicces sztori nem volt még,de tegnap történt egy aranyos eset:)nagyon álmos volt már dörzsölte a szemét de az istenért nem akart aludni!(őt még altatni kell rázni a kis popóját másképp az életben nem aludt el még)szóval lemászott rólam nyűglődött...apja hozott be neki innivalót amit egyben bevágott majd felült cumival a szájában büfizett egy nagyot majd azzal a lendülettel eldőlt oldalra és elaludt....nagyon vicces volt nevettünk a férjemmel de arra sem ébredt föl, az igen rossz alvó fiam..konkrétan beájult az álmosságtól!!!
a másik is a napokban történt mániája,hogy tépi a függönyt,mindig szolunk,hogy nem szabad erre ő rázza a fejét mutatja,hogy nem és csinálja tovább:)
Keresztfiam 3 eves szilveszterre megtanitottäk neki azt a verset aminek az a vege hogy boldog uj evet kivänok de ö minden alkalommal azt mondta boldog nevnapot kivänok!Nagyon edes volt!
Karäcsonykor meg azt mondogatta kellemes ünnekepet!Minden alkalommal ez volt a legszebb az ünnepben!
Bátyám mondta pár éves korában:
-Anya, hoztunk neked virágot, mert jó kisfiú voltál :)
Mikulásünnepség édesanyám munkahelyén. Bátyámra kerül a sor, Mikulásbácsi kéri, mondjon verset. Erre bátyám:
- répa, retek, mogyoró...(pici gondolkodás után)... korán reggel ritkán kopog a télapó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!