Miért alszol egy ágyban babáddal? Hány hetes kora óta? Mi volt az oka, hogy odavetted magatokhoz? Nem bántad meg?
tényleg nem bántásiból kérdezem, hanem kíváncsiságból. és ne legyen belőle vita :)
szóval csak bővebben érdekelne a dolog.

Én nem mertem magunk közé venni amíg pici volt, mert nagyon féltem tőle, hogy ráfekszek, vagy valahogy az orra elé kavarodik a paplanom és nem kap levegőt. Napközben sokszor aludtunk együtt, amikor csak a baba meg én voltunk a franciaágyban.
Most egy éves és néha magunk közé vesszük, ami részben nagyon jó, mert imádom, ha a közelemben van, de igazság szerint mindhárman jobban alszunk, ha ő a kiságyban van.
De a legjobban azt szeretem, ha úgy alszik el, hogy a mellkasomon fekszik, akkor az egész kis teste hozzám simul és beleszuszoghatok a hajába :-) Majdnem minden este ezt csináljuk vacsi után, aztán már aludva berakom a kiságyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!