Mikortól éreztétek úgy igazán közel magatokhoz a születendő babátokat?
Úgy értem, amióta tudom, hogy Ő van, azóta szeretem és várom a megszületését, de az utóbbi időben egyre erősödnek az érzelmeim vele kapcsolatban. Főleg, ha mocorog, elönt valami olyan melegség, amit korábban nem érzetem. úgy érzem, napról napra jobban kötődöm hozzá. Nem tudom, érthető-e a kérdésem, de ha valaki tapasztalt hasonlókat, örülnék, ha megosztaná velem.
21 hetes kismami
Szia. Szintén 21 hetes vagyok és most hogy már kívülről is látom a picim mozgását (konkrétan kb 2 hete) egyre jobban érzem azt amit Te. Mintha midig is ott lett volna. Néha jól megszivatja apukáját, mert amikor nézi a pocim nem mozog, mikor elfordul akkor persze látványos, és így tovább, mintha direkt csinálná és bent jókat kacarászhat magában :D
Szóval valahogy úgy érzem hogy egyre erősebb a kötődés.
Szép hétvégét kívánok Neked! És sok boldogságot!
Köszönöm a válaszokat!
Sok boldogságot Nektek!
Szia.
Hát én most 27 hetes vagyok, de ha belegondolok hogy milyen lesz mikor majd megszületik, mindig megkönnyezem.Én szerintem már az első teszttől fogva imádom, és ő minden gondolatom.Mivel itthon vagyok táppénzen az elejétől, ezért szintem csak rá kell figyelnem.Mindig mondom neki hogy mennyire szeretem, szinte már meg sem lehet fogalmazni.Az a legszebb az egész terhesség alatt, amikor mocorog, az valami csodás érzés.
Minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!