Van ilyen? Már nem tudok mire gondolni.
A barátnőm kislányának is így jöttek a fogai, kis vámpírcsaj volt. :-)
Ő fel sem vette a fogzást, az első 8 úgy kijött neki, hogy észre sem vették.
A hasmenés nálunk is csak reggel van de akkor rendesen :)
Utána se láz, se komolyabb nyűgösség -csak a szokásos- eszik talán ma kevesebbet mint eddig de mindent oldalra dug a szájába ezért gondoltam és néztem meg.
Biztos érdekesen fog kinézni majd nem nevettetem még nem jön a ki a többi is elől :D
A szemfogak a hármas fogak, nem a kettesek. A szemfogak majd 1-1,5 éves kor körül várhatók (természetesen attól is függ, hogy hány hónaposan kezdődik a fogzás). Nálunk majdnem 9 hónapos volt, hogy kijöttek az első fogai, most 17 hónapos lesz, és 12 foga van: egyesek, kettesek, négyesek. Most várjuk a szemfogakat, a hármasokat. De épp ma találkoztunk egy kiscsajjal, aki egy hónappal fiatalabb, mint az én kisfiam, és már 16 foga van, csak az ötösei nem bújtak még ki.
Szóval a babák nem olvassák a nagykönyvet, az átlagtól eltérő lehet a fogzás menete. Jöhetnek most a kettes fogai. A hármasok még biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!