Tapasztaltatok ilyet? Már nem tudunk mire gondolni?
Figyelt kérdés
Most 4 hónapos a kislányunk.Eddig minden este Apa fürdeti és ő eteti meg és ő is fekteti le.Pár napja ordít mikor eteti.pénteken kettesben voltak itthon hagytam őket kb 1.5 órára de azt mondja a párom nem történt semmi különös.talán vmiért megharagudott rá-azt mondta a Párom h addig hagyta magára míg megcsinálta a vízét és addig sírt csak.ennyi.Meg mostanában nem is igazan mosolyog ár.van h szabályosan elfordítja a fejét.Volt h pár hétig itthon volt non-stop a Párom mostanában kezdett el dolgozni.talán azert is lehet h ritkán látja.Tapasztalt vki ilyet.A Párom nagyon el van keseredve h mi a baj.már nem tudunk mire gondolni.köszi a segítséget2010. jún. 28. 20:50
1/4 anonim válasza:
Nálunk 3 hósan fürdetés vége felé elkezdett nagyon ordítani, később pedig amint betettük a vízbe sírt, egészen az öltöztetésig.
Olyan kis husi volt, hogy a nyakánál lévő hurka begombásodott és kipirosodott, azt csípte a víz. Miután kikezeltük semmi gond nem volt. Lehet nálatok is van valami bőrprobléma, ezért sír fürdetés után.
Viszont, ha nap közben is kedvetlenül áll a párodhoz, akkor itt valami más baj lehet.
Nem tudom, de remélem tudtam segíteni. Mindenesetre nézd át a testét.
2/4 anonim válasza:
Most lehet, hogy téged akar, folyamatosan. De nem kell engedni az ilyen "kijelentéseiknek":) fontos, hogy a férjed ne sértődjön meg, hisz a kicsi még csak 4 hónapja van a vilàgon! Próbáld ko, hogy te fürdeted és teszed le este, te eteted, a férjed pedig közreműködik csak. Ha igy nem sír, láthatóan nyugodt, akkor legyen meg a kivánsága:) persze, biztos rossz a párodnak, de variàljatok a felálláson, vagy ne engedjetek neki, végül is ugy is lehet, ahogy ti akarjátok.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nincs itt semmi gond. Nálunk apa az "Isten"! 5 és fél hónapos a lányom, és ha meglátja az apját, le se tojik engem...én vagyok a kiszolgáló személyzet :-) szóval még kicsik, nem kell rögtön bajra gondolni. Apa továbbra is foglalkozzon a gyerekkel, bohóckodjon neki, biztos újra "megkedveli", de az sem kizárt, hogy amiatt, hogy egész nap nincs otthon, most jobban ragaszkodik hozzád, anyásabb. szerintem próbáljátok meg, hogy ő fürdeti és te eteted, ha akkor nincs ordítás, akkor sikeres a családi kooperáció.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget.ma még megpróbáljuk h a Párommé az este ha ma is ordít akkor kitalálunk vmit.ugy sajnálom szegényt.de remélem javul a helyzet
2010. jún. 29. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!