Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hétben járok! Picit...

Utolsó hétben járok! Picit nem tartotok a szüléstől? Mire lehet gondolni az utólsó hetekben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
vasárnapra vagyok kiírva, már nagyon szeretnék túl lenni rajta!!! Sok mindenre gondolok, leginkább a babámra és arra, hogy mindent szépen hagyjak itthon ha menni kell :) és persz, hogy mikor kell menni :D
2009. dec. 4. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Arra gondolj, hogy minden rendben lesz. Én már túl vagyok rajta és pont olyan volt, amilyenre számítottam. Fájt, az tény, de csodálatos volt. Ha pozitívan állsz hozzá, akkor az eredmény is pozitív lesz. Ha félsz és aggódsz akkor az élmény is olyan lesz.
2009. dec. 4. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:
igen igen igazad van utolsó!
2009. dec. 4. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, bevallom, én eléggé aggódtam, nem a szüléstől féltem, hanem attól, hogy a babával minden rendben lesz-e. Így utólag kár volt, mert úgysem tudtam volna tenni semmit, de a pillanatokat nem tudtam maximálisan kiélvezni. Ha esetleg lenne is probléma, azzal ráérsz akkor foglalkozni!
2009. dec. 4. 15:27
 5/6 Tittiritty ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én hétfőre vagyok kiírva és én is nagyon szeretnék már túl lenni rajta és találkozni a picivel. Elterveztem magamban, hogy hogy fogok szülni (első baba) és a kiscsajszimmal is megbeszéltem:-) Úgy tervezem, hogy max. 2-3 óra alatt túl leszünk rajta, így lesz a legjobb mindenkinek:-) Persze kicsit félek is, hiszen az ismeretlentől általában fél az ember és izgulok, hogy minden rendben legyen. Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.

Leginkább most amiatt vagyok elkeseredve, hogy a kórházban látogatási tilalom van és jövő hétre teljes zárlatot jósolnak. Úgyhogy a tervezett papás szülésről le kell mondanunk:-((

Boldog babavárást, babázást és aki előtte áll, annak gyors és könnyű szülést kívánok!

2009. dec. 4. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jövő hét szerdára van a kiirt időpont. Én is pontosan úgy próbálok hozzáálni, mint az előttem válaszoló. :) Én is azzal biztatom magam, hogy nagyon ügyesek leszünk, és 2 max 2 és fél óra alatt lezavarjuk az egészet! :) De azért nem mondanák igazat, ha azt állittanám, hogy egy kicsit sem tartok tőle... :)
2009. dec. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!