Megunhatja, megutálhatja egy kisbaba a tápszer ízét? Már nem tudok mire gondolni. , egyre kínkeservesebb az etetés.18 hetes, s kezdettől, növekvő mennyiségben eszi ugyanazt a tápszert.
Lehet, hogy valami más baj van, de nem írod pontosan, hogy miért szenvedtek? Csak nem akar enni vagy esetleg fáj is valamije?
Megoldás lehet egy tápszer-csere, de ha eddig is ezt itta, akkor nem hinném, hogy egyszerűen csak megunta volna.
Amúgy mióta csinálja? Mert ha csak pár napja, akkor lehet, hogy esetleg a frontok miatt nem eszik, vagy fáj az ínye. Lányom kb. 1 hétig alig evett, de aztán visszatért az étvágya (szerintem az ínye miatt szenvedett az evéssel).
Kérdezz rá a védőnőnél vagy a gyerekdokinál, ha aggódsz!
Az ínye már fájhat attól még, hogy nem jön ki a foga.
Lányomnak is nagyon hamar elkezdődtek a fogzási tünetek, de csak 8 hónaposan lett belőle az első fog. Viszont az étvágyán meglátszódott.
Nekünk 2x 1 hétig volt olyan, hogy minden etetésnél üvöltött. Nem tudtok mitől, de üvöltött éjjel - nappal. Akkor is ha anyatejet kapott belőle és akkor is, ha tápszert. Aztán ahogy jött elmúlt....
Nem lehet mindig mindent a fogakra fogni, mi 2 hónapja nyáladzunk és nincs fog. Az hogy mindent a szájába vesz, pedig a fejlődés normális része és nem a fogra utal.
Szia!
Nálunk is ez ment, de sajna azóta sem eszi meg a tápszert. Mi elkezdtük a gyümölcsöket-zöldségeket, azt két pofára tömi, de a tápszert csak napi egyszer félálomban tudom esetleg beletömni, de van, hogy még így sem sikerül. Szerintem megundorodhat egy baba is. Nálunk felnőtteknél is van olyan, hogy valami, amit szerettünk egyik napról a másikra nem kell.
Kislányom is volt így ennyi idősen. Nem volt olcsó, de mi szinte az összes tápszert végig próbáltuk, mire elfogadott egyet (Beba). Nem szerette, csak megitta. Szerintem próbálkozzatok.
Aztán 13,5 hónaposan egyszer csak nem volt hajlandó többé inni semmiféle tápszert, tejitalt, de még a tejet sem. Ízesíthettem ahogy és amivel akartam, hidegen-melegen, sehogyan nem kellett. Vannak ilyen babák. Ezt mondta rá a védőnő és az orvos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!