Ezek az én babajátékaim minimálköltségből. Segítesz, hogy mi (ke) t hagytam ki?
Mi az a játék, ami nélkülözhetetlen születendő babádnak?
Én listám, zömét kézzel készítem.
Ablakra lógatható csillagocskák
Kiságy fölött lógó dísz
Zenélő, felhúzható kiskacsa
Rágókák
Műanyag rúdra feldobható egyre nagyobb és nagyobb zörgős karikák - nem tudom a nevét
Csörgő labda
Fura alakú labda
Hosszú kígyó
Szundikendő
20 cm hosszú, zörgő, könnyen megfogható kiscica
Többféle mintával kockák
Textil kiskönyv
Játszószőnyeg(ek)
Játék babakocsiba
Készségfejlesztő polip (minden karja más anyag)
Plüssállatkák
Hát először is kívánom, hogy minnél elöbb írd ide nekünk hogy csajok, babázok! :)
Másodszor pedig jók ezek a játékok, más nem is nagyon kell úgy kb. az első egy évben.
Legalábbis ha a fiamból indulok ki.
Már 2,5 éves, a szobájába nem lehet belépni a sok játéktól de sokkal többet játszik, most épp egy használaton kívüli légycsapóval, egy reklám újsággal vagy pet palackal.
Ép a napokba unatkoztam, és egy üres gyógyszeres dobozba tettem 1-2 forintosokat és körbe ragasztottam szigszalaggal.Órákig képes dobálni.
Még egyszer sok szerencsét, és boldogságot nektek.
Köszönöm Mindenkinek a sok ötletet, jókívánságokat, tanácsokat! :-)
Egyikőtök kérdezte, igen szívesen megvarrom neki a labdát :-)
Szia, én kérdeztem, hogy megvarrnád-e nekem is a lasztit :-)
Most ha minden igaz, kiírja a privimet, írj nekem légyszíves, és ha lehet, akkor küldj képet a lasztidról :-)
Nagyon köszönöm előre is, hogy megvarrnád nekünk is!
Eszter
Szia!
Remélem én is hamarosan babás lehetek :-)
Nem írta ki a mail-címed :-(
:-( pedig engedélyeztem :-( na mindegy, 83eszter kukac gmail.com
Köszi!
Szia, válaszoltam neked pedig, meg is néztem, elküldöttnek könyvelte a g-mailom. Írtam is, hogy küldj képet nyugodtan, hátha még megtetszik valami, és akkor tudunk egyezkedni. Küldd nyugodtan a képeket, és a laszti árát is!
Eszter
Szia Eszter!
Elküldtem a képeket egy másik címemről, gmail-ről, de válasz se ide, se a freemail-re nem érkezett. Nem tudom miért nem kapom meg a leveleid. :-( Te megkaptad a 2. levelet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!