Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek az én babajátékaim...

Ezek az én babajátékaim minimálköltségből. Segítesz, hogy mi (ke) t hagytam ki?

Figyelt kérdés

Mi az a játék, ami nélkülözhetetlen születendő babádnak?

Én listám, zömét kézzel készítem.

Ablakra lógatható csillagocskák

Kiságy fölött lógó dísz

Zenélő, felhúzható kiskacsa

Rágókák

Műanyag rúdra feldobható egyre nagyobb és nagyobb zörgős karikák - nem tudom a nevét

Csörgő labda

Fura alakú labda

Hosszú kígyó

Szundikendő

20 cm hosszú, zörgő, könnyen megfogható kiscica

Többféle mintával kockák

Textil kiskönyv

Játszószőnyeg(ek)

Játék babakocsiba

Készségfejlesztő polip (minden karja más anyag)

Plüssállatkák

2011. febr. 22. 20:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Szerintem még sok is:)) Nagyon jók lesznek ezek a babádnak. De a legfontosabb,hogy Te játsz a babával,ahhoz pedig igazán elég pár db játékocska:)

Sok boldogságot Nektek, és soksok örömöt.

2011. febr. 22. 20:40
 2/27 anonim ***** válasza:

3-5 hónapos koráig nem nagyon kell neki játék. Én is vettem neki kábé ezeket és rájöttem, hogy ráértem volna velük:P

De tudom, lelkes az ember:D Gratulálok a babához:D

Zörgős játékok, élénk színű dolgok, nagyon jók, különböző anyagú játékok(tapintásra)

A rágóka is jó, de az még később kell leginkább, de nem baj, ha már van. Kis, könnyen megfogható csörgők. Különbőző hangon tudjon csörögni, zörögni. Fürdős könyv (műanyag), a lányom imádja, 3 van neki, a csörgőkkel most már tud játszani (7 hónapos), úgy értem rájött, hogy ha rázza, akkor csörög, és élvezi nagyon. Zenélő forgó pár hétig még nem fogja érdekelni

A lényeg a hangok és az élénk színek, angyagok, erre figyelj:D

2011. febr. 22. 20:46
 3/27 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták, még sok is. Egyik sem nélkülözhetetlen, szerintem.

Pl. amit írsz:

- plüssállat (a fiam kb. 1 évesen kezdett érdeklődni a plüssök iránt, de akkor is annyira, hogy megölelgeti, és megy tovább).

- mi az a fura alakú labda? Nem is hallottam még ilyenről.

- hosszú kígyó. Minek?

Ne haragudj, tényleg nem bántásként írom, de annál nagyobb játék nincs egy babának, amit az anyukája vele tölt és vele foglalkozik. Az én fiam azt szereti/szerette, hogy ha énekelek neki, mondókázok, tornáztatom, simogatom...

Sok örömet a babához! :D

2011. febr. 22. 20:47
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok :-) Nem baj, ha nem kell most neki az összes, baba mellett már úgysem lesz annyi időm varrogatni :-) Csak az a baj, hogy a baba még csak gondolatban létezik :-'( Nem jön könnyen :-(
2011. febr. 22. 20:49
 5/27 A kérdező kommentje:

[link] - én ezt hívtam fura alakú labdának

A hosszú kígyót azt a kiságy köré gondoltam (+ játéknak is), olyasmi, mint amit a Yisk-be lehet kapni.

2011. febr. 22. 20:53
 6/27 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Akkor sok sikert a babához, gyakoroljatok sokat,és tuti bejön :)))))))))

2011. febr. 22. 20:56
 7/27 A kérdező kommentje:
Reméljük, mert nem vagyok egyszerű eset :-( Sajnos műteni is kellett :-( Köszönöm a véleményeket még egyszer. Amúgy persze, tudom, hogy az a legnagyobb játék, ha én játszom a babával. Persze egész nap azt fogom tenni :-)
2011. febr. 22. 21:01
 8/27 anonim ***** válasza:
Szia, bocs az offért, de ez a fura alakú labda nagyon tetszik nekem, az a remélem nem túl tapintatlan kérdésem, hogy esetleg mennyiért varrnál nekem is egyet? 6 hós a kisfiam, és szerintem imádná, de még sehol sem láttam ilyet!
2011. febr. 22. 21:27
 9/27 anonim ***** válasza:
Én csak annyit szeretnék mondani, h nagyon sok sikert a babához, és nagyon nagyon gratulálok, h így tudsz patchwork-ni!!!!
2011. febr. 22. 22:45
 10/27 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy! Kívánom, hogy sikerüljön! Nekem 43 évesen született az első babám - 4 vetélés után.

Az első hetekben állítólag a legjobban a fekete-fehér dekoráció kelti fel a babák érdeklődését. Pl. felfüggesztett papírsziluettek, amik meglibbennek minden mozgásra, lógó fehér lufik,amiket fekete filccel festettek mértani formákat(az ötlet a védőnnőjé:)).

A lányom 2-3 hónaposan már nézegette a játszószőnyegről lelógó apró csörgő-zörgő plüssőket, 4-5 hónaposan már fél-egy-2-3-4 percig zörgette, nézegette, rágicsálta őket. Lassan 10 hós lesz. Közel 3 hónap óta kedvence egy Tescos (700ft-os)játéktávirányító.

2011. febr. 23. 00:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!