Ezek az én babajátékaim minimálköltségből. Segítesz, hogy mi (ke) t hagytam ki?
Mi az a játék, ami nélkülözhetetlen születendő babádnak?
Én listám, zömét kézzel készítem.
Ablakra lógatható csillagocskák
Kiságy fölött lógó dísz
Zenélő, felhúzható kiskacsa
Rágókák
Műanyag rúdra feldobható egyre nagyobb és nagyobb zörgős karikák - nem tudom a nevét
Csörgő labda
Fura alakú labda
Hosszú kígyó
Szundikendő
20 cm hosszú, zörgő, könnyen megfogható kiscica
Többféle mintával kockák
Textil kiskönyv
Játszószőnyeg(ek)
Játék babakocsiba
Készségfejlesztő polip (minden karja más anyag)
Plüssállatkák
Szerintem még sok is:)) Nagyon jók lesznek ezek a babádnak. De a legfontosabb,hogy Te játsz a babával,ahhoz pedig igazán elég pár db játékocska:)
Sok boldogságot Nektek, és soksok örömöt.
3-5 hónapos koráig nem nagyon kell neki játék. Én is vettem neki kábé ezeket és rájöttem, hogy ráértem volna velük:P
De tudom, lelkes az ember:D Gratulálok a babához:D
Zörgős játékok, élénk színű dolgok, nagyon jók, különböző anyagú játékok(tapintásra)
A rágóka is jó, de az még később kell leginkább, de nem baj, ha már van. Kis, könnyen megfogható csörgők. Különbőző hangon tudjon csörögni, zörögni. Fürdős könyv (műanyag), a lányom imádja, 3 van neki, a csörgőkkel most már tud játszani (7 hónapos), úgy értem rájött, hogy ha rázza, akkor csörög, és élvezi nagyon. Zenélő forgó pár hétig még nem fogja érdekelni
A lényeg a hangok és az élénk színek, angyagok, erre figyelj:D
Ahogy előttem írták, még sok is. Egyik sem nélkülözhetetlen, szerintem.
Pl. amit írsz:
- plüssállat (a fiam kb. 1 évesen kezdett érdeklődni a plüssök iránt, de akkor is annyira, hogy megölelgeti, és megy tovább).
- mi az a fura alakú labda? Nem is hallottam még ilyenről.
- hosszú kígyó. Minek?
Ne haragudj, tényleg nem bántásként írom, de annál nagyobb játék nincs egy babának, amit az anyukája vele tölt és vele foglalkozik. Az én fiam azt szereti/szerette, hogy ha énekelek neki, mondókázok, tornáztatom, simogatom...
Sok örömet a babához! :D
[link] - én ezt hívtam fura alakú labdának
A hosszú kígyót azt a kiságy köré gondoltam (+ játéknak is), olyasmi, mint amit a Yisk-be lehet kapni.
Első vagyok.
Akkor sok sikert a babához, gyakoroljatok sokat,és tuti bejön :)))))))))
Ügyes vagy! Kívánom, hogy sikerüljön! Nekem 43 évesen született az első babám - 4 vetélés után.
Az első hetekben állítólag a legjobban a fekete-fehér dekoráció kelti fel a babák érdeklődését. Pl. felfüggesztett papírsziluettek, amik meglibbennek minden mozgásra, lógó fehér lufik,amiket fekete filccel festettek mértani formákat(az ötlet a védőnnőjé:)).
A lányom 2-3 hónaposan már nézegette a játszószőnyegről lelógó apró csörgő-zörgő plüssőket, 4-5 hónaposan már fél-egy-2-3-4 percig zörgette, nézegette, rágicsálta őket. Lassan 10 hós lesz. Közel 3 hónap óta kedvence egy Tescos (700ft-os)játéktávirányító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!