Szerintetek szoktassam le az éjjeli evésről? Vagy mit tegyek?
kérdés, hogy le tudod? etetés előtt kínáld meg vízzel, lehet csak szomjas. cumizik? azzal is próbálkozhatsz ha nem vagy ellene.
nappal mennyit eszik? lehet az a baj, hogy növekedési ugrása volt és már nem elég neki az a mennyiség amit nappal kap, ha ez a baj és sikerül megnövelned a nappali mennyiséget, éjjel se fog kelni.
Szerintem ez nála rossz szokás lett. (Nálunk az volt)
Először azt gondoltam, éhes, ezért este, a szopi után kapott sinlacot, de ennek ellenre felébredst, és szopizott.
Másfél-két hónap "zombiság" után a védőnőtől kértem tanácsot, ami bevált, 1-2 éjszaka alatt leszokott az éjjeli szopiról:
Amikor felébredt, apa ment oda, adott neki vizet (nem kérte), majd cumit. A cumival azonnal visszaaludt. Korábban én is próbáltam ugyan ezt, de tőlem cici kellett. Mivel apának az nincs, így megelégedett a cumival is :)
Egyszer már próbáltam a vizet, de botrány lett belőle, gyorsan meg kellett etetnem:-)
megpróbálom pár napig, de kínozn i nem akarom, ha nem megy, hát nem megy...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!