Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le az...

Hogyan szoktassam le az éjszakai evésről?

Figyelt kérdés

3 hónapos a fiam, sajnos cicizni nem akar így tápszert kap. Napi 6-szor eszik 160 ml-t. 9 kor van fürcsi, utána kap 160 ml táp és anyatej keveréket, de még mindig este 2 és 3.30 között szokott kelni enni. Ami nem is volna olyan nagy gond, ha reggel is megenné a mennyiséget, de reggel 6-kor szinte alig eszik, csak játszik és kinyomja a nyelvével a cumisüveget kb 30 ml amit megeszik!

Hogy tudnám elérni nála, hogy éjjel ne egyen és reggel egye meg az adagját?Hozzá teszem egész éjjel boldogít engem, megvárja még elalszok és kezdődik megint a játék éneklés stb...(kissé álom kórosnak érzem magam)örülök, ha 3 órát alhatok!

Sajnos napközben is etetések között, fél órákat alszik és köszöni szépen így jól érzi magát, így esélyem sincs a pihenésre.

2011. febr. 23. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nalunk ugyanez a helyzet,csak a fiam 4 honapos,es anyatejes.

Kitartas!...bar neha nekem is fogy a turelmem :(

2011. febr. 23. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk. Bár nálunk msot elkezdődött a fogzás. 2 hónapos koráig egyszer kelt 3-4 között. Most van olyan éjszaka, hogy 8-9 alkalommal is ebréd. (nem eszik csak 1-2alk.). Már tiszta zombi vagyok, max 2 órát alszok és kel, éjfél körül, onnan meg már nincs megálllás...Remélem hamar abbamarad, mert rettentő fáradt vagyok már
2011. febr. 23. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az esti tápszert teára váltottam,egy kis idővel utána pedig a teát vízre.Most ott járunk,hogy reggel 6-kor kelnek enni mind a ketten (ikrek)először enni.Mind a kettőnél bevált.
2011. febr. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!