Hogyan szoktassam le 4 és fél hónapos babámat az éjjeli evésről?
Figyelt kérdés
Kisfiam születésekor sem volt kicsi: 4680g és 53 cm, most pedig 4 és fél hónaposan 8900g és 66 cm. Tápszeres baba, de már eszünk vegyesen gyümit, főzelékeket. Óramű pontossággal várja az étkezéseket, 150 ml-t eszik alkalmanként. Éjjelente fél 3 körül is eszik egyszer, aztán fél 7-kor reggelizik. Az orvos azt mondta, szoktassam le az éjszakai evésről, mert így nehezebben fog megtanulni fordulni stb. Hogyan csináljam? Megissza a teát, de utána ugyanúgy kéri tovább a kaját. Segítsetek!2011. febr. 21. 12:45
1/5 anonim válasza:
Amit meg lehet próbálni,hogy este fürdés előtt tejpépet adj,utána fürdés után jöhet a vacsi tápszer. Nekünk ezt javasolták,megjegyzem nem vált be. :-) 7 hónapos volt ,amikor magától leszokott az éjjeli kajákról,addig trükközhettem bárhogy... Állítólag 3-4 kemény éjszaka,ha ragaszkodsz hozzá,hogy nem adsz enni,és aztán átáll.Nem tudom,én nem bírtam "kínozni".Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Szia. Nekünk ugyenez volt a "bajunk", 3 hónapos lányom már majdnem 7 kg volt...Nekem nem sikerült leszoktatnom az éjszakai evésről, csak 8 hónapos korában. (hiába sírt, csak teát kapott pár napig, aztán már nem ébredt fel enni utána). Korábban nem hagyta abba a sírást, úgyhogy nem ment a dolog.
De mostmár 27 hónapos, szép vékony, ugribugri kislány lett a duci babámból :)
3/5 anonim válasza:
Szia.
5 hónapja szeretnék erre Én is megoldást találni,kizárva a sírni hagyást.
Az Én babám szopizik,üveget nem fogadja el,így a tea kilőve.
Te viszont megpróbálhatod,hogy azt adsz Neki,nem kaját,aztán ha rájön nincs kaja,nem lesz miért felkelni.(legalábbis a nagy könyv szerint)
4/5 A kérdező kommentje:
Még nem hagytuk sírni mi se 10 percnél tovább, azt is csak azért, mert meg kellett melegednie a cumisüvegnek. De van ám hangereje.:) Szegény teljesen beleéli magát így is. Remélem, sikerülni fog, mert tudom, hogy tényleg nem jó neki se az ekkora súlygyarapodás. Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 21. 14:13
5/5 A kérdező kommentje:
Túlvagyunk az első kaja nélküli éjszakán. Rosszabbra számítottam. Tápszer helyett bébiitalt adtam, kicsit méltatlankodott, de egész jól viselte.
2011. febr. 22. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!