Többgyermekes anyukák. Mennyi idő van a gyerekeid között? Így akartátok, vagy így "sikerült"?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 14:36
1/11 anonim válasza:
3 gyerek, köztük 3 év, 10 perc. Igy akartuk.
3/11 anonim válasza:
7 perc. :)
Így sikerült, de akarunk majd még tesót nekik.
5/11 anonim válasza:
22 hó, majd 20 hó. Az első tervezett, a második-harmadik becsúszott, de ez várható volt, hisz nem tettünk ellenük semmit. :) Nagyon fazon kisember mind.
7/11 anonim válasza:
Szia!
4 gyerekem van mindegyik tervezett volt.
Az első három között 2,5 év a különbség a harmadik és a 4.között viszont 7 év.
Most így néz ki a feláláás
Én 34,5
Apuka:41,5
13 év (lány
10,5 (lány)
8 év(fiú)
14 hónapos (fiú.
Többet nem tervezünk!!!!!!
8/11 anonim válasza:
A két kisfiam közt 27 hónap van, így akartuk, sőt, még kevesebbet, de így jött össze. Most 31 hónapos a nagy, 3.5 hónapos a kicsi, és szerintem ez a korkülönbség pont jó:)
9/11 anonim válasza:
Nagylányom 11 éves, kisöcsi tervezettem 2 éves. Majd "becsúszással" újabb kisöcsi, aki 6 hónapos. Tehát a két picúr között 18 hónap van (NEM EGYSZERŰ), viszont MEGÉRI és NEM CSERÉLNÉK SENKIVEL!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!