Ez valoban barmelyunkkel megtortenhetett volna? Kicsi Aron emlekere.
Szerintem nem biztos, hogy észre lehet venni, ha az anya depressziós volt, akkor biztos nem beszélt róla.
Az első 1-2 hétben meg a sírás, piytergés szinte mindkinél előfordul.
Szóval nehéz.
Sajnos egy hét alatt ez nem derül ki, sokszor még az anyukának se. És sajnos a gyermekágyi pszichózis miatt megölheti a babát, csak általában ez hosszabb folyamat. Szegény kicsi manó, még nem is élt igazán, de az az egy pozitívum, hogy nem sokáig szenvedett az a kis tündér:(
A depresszió sorozatos bántalmazáshoz is vezethet, ő legalább ettől megmenekült, és most már nem fáj neki semmi:(
Nagyon durva, egyszerűen a szívem szorul össze, amikor ilyet hallok. El is kapcsolok.
A gyermekágyi depresszió komoly dolog, szerintem a családnak azért ezt valamennyire látnia kéne...
Viszont: ez lehet, hogy radikálisnak hangzik majd, de:
az ÁLLAT!! NEM TÁMAD A SAJÁT KÖLKÉRE...csak az ember.
ezen érdemes elgondolkodni. van-e helye a társadalomban olyanoknak, akik gyermeket vagy állatokat bántalmaznak.
(lehet lepontozni)
3vagyok.
Voltam szules utanni depresszioban,nekem nem a bantas volt a celom hanem eltunteni a gyereket,szoval ne legyen a kozelemben.nem tehetem rola hogy igy ereztem.
Mivel elotte is voltak psiches problemaim szamitani lehetett ra.
Szoltam a hozzatartozoknak hogy erzek es egybol lejott ez bizony depresszio,nem sulyos de az.
csaladon belul megoldottuk, a lanyomnak a haja szala nem gorbult.
Ez nem történhet meg bármelyikünkkel szerintem.
Viszont nem feltétlen kell azt hinni, hogy szánt szándékkal megölte a babát. Nagyon szerencsétlen mozdulattal, hirtelen indulattal szerintem könnyen meg lehet ölni egy ilyen csöppséget :(. De távol álljon tőlem, hogy védjem az Anyát, mélységesen elítélem.
Ja, és egy megjegyzéssel vitatkoznék: vannak állatok, akik megeszik a porontyukat, szóval nincs igazad, de tény, hogy inkább állati viselkedésre, mint emberire vallanak a történtek :(.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!