Kisfiúknak kell húzogatni fütyit vagy nem? Már annyit kerestem a neten, de sehol sem egyértelmű!
A mi gyerekorvosunk azt mondta, óvatosan lehet húzogatni, de csak annyira, nehogy beszakadjon, mert több kárt okoz a hegesedéssel, mint hasznot.
Szerintem ez is egy olyan kérdés, amire az egyik tábor ezt mondja, a másik meg az ellenkezőjét...
ez megint egy olyan kérdés, amire két egyforma választ nem fogsz kapni.
sztem ahány ház annyi szokás- attól függ hol laksz, mi van elterjedve.
leírom nálunk- vidéki nagyváros hogy szokás.
Nem húzogatunk pelenkás korig, utána gyereksebész megnézi, ha kell krémet ad rá, ha kell "megcsinálja".
Ez a "megcsinálja" nem egy horror ám mindenhol.
Unokaöcsém 3.5éves volt, mikor megcsinálta a doki a kiskukiját, elérzéstelenítették egy tapasszal, és fél pillanat alatt kész volt, egyegyetlenegy könnycsepp, vércsepp és minden rossz emlék nélkül. az első pár - kb 3. otthoni felhúzás kicsit kellemetlen volt- és azóta is jól működik.
Nekünk ez a gyereksebész orvos azt mondta, hogy amig pelenkás a gyerek, addig nem kell a kukaccal foglalkozni, mert a pisis pelenka csak feláztatja a makkot és a bőr alá csak gyűlik a mindenféle kosz. Tehát addig nem pelenkás nem csinál a fiukkal semmit. Mi két hónap mulva megyünk a fiammal és akkor fogja neki a doktor felhúzni a bőrt a kukijáról.
De sztem mindenki hallgasson a dokijára, és lehetőleg egyre, és úgy csinálja a dolgokat. Mert még a dokik is mindig mást mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!