A lakóhelyeteken mennyire gyakori fiúnév az András? Most csak gyerekekre, babákra gondolok.
Szia!
Egyik barátnőm tesójának a kisfiját hívják így( Budapesten laknak, nem tudom pontosan hol), rajta kívül több András babáról nem tudok - itt a környékünkön se.
Nekem kb. 3 András ismerősöm van (ebből az egyik a gyerekkori szerelmem:)).
Sok boldogságot a babához! (:
Szia!
Az én kis 2 évesem is András vagy Andris mert mi is így hívjuk.Egy egyidős kisfiút ismerek a többi András ismerősöm meg 30 feletti.Én azért választottam ezt a nevet mert ha kimondom akkor egy kedves,aranyos ,boldog embert képzelek el magam előtt.Sokféle képpen lehet becézni de a Bandit nem szeretem és nem is használjuk.Örülök neki,hogy ezt választottam nem egy tucat nevet amiből 4-en vannak egy ovis csoportban.Nálunk apósom 2ik neve volt ez, de nem miatta neveztük el így a fiúnkat.És még annyi,hogy mikor anyakönyvhöz vették fel a nevet megis jegyezte a nénike,hogy milyen régen hallotta már ezt a szép MAGYAR nevet és még voltak páran így :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!