A lakóhelyeteken mennyire gyakori fiúnév az András? Most csak gyerekekre, babákra gondolok.
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 16:13
11/24 anonim válasza:
A legfiatalabb András, akit ismerek 20 éves. Tényleg nem tucatnév manapság, jól választottatok.
12/24 A kérdező kommentje:
KOSZONOM. Jol esett, hogy tetszik a valasztott nevunk! :-)
2011. febr. 18. 09:57
13/24 anonim válasza:
Én nem ismerek egy András babát sem..de nagyon szép név...Ja igen 10.ker...Anyoséknál vidéken sincs ....
14/24 anonim válasza:
Szia, apukám András volt,
a gyerekem is ezt a nevet kapta volna, de kislány lett, Anna.
A környékünkön 1 András van. Akit ismerünk még 25 éves.
15/24 A kérdező kommentje:
Nektek is koszonom a kedves valaszaitokat!
2011. febr. 22. 20:29
16/24 anonim válasza:
Inkább a mostani 20-30 év közöttieknél van sok András, kicsiknél már nem gyakori, kisgyereket én sem ismerek egyet sem.
Egyébként nekem is tetszik:-)
17/24 anonim válasza:
Én sem ismerek a környéken (kisváros) András nevű babát. Fiatalembert is talán 3-at, 4-et - ha jobban belegondolok és utánaszámolok.. Talán idős bácsik (60-70 év között) van több ilyen nevű.
Különben gratulálok (nem tudom, szoktak-e ilyet írni), nagyon jól választottatok nevet a kis Andrásnak! Ha valaha gyermekem lesz, majdnem 90%, hogy András lesz a neve! Egy helyes, szőke, kékszemű, huncut kissrác jut róla eszembe..
18/24 anonim válasza:
U.i.: és igazából a becenévbe "szerettem bele" : Andis. Hát komolyan mondom, elolvadok, amikor egy ilyen (általam elképzelt) kisfiúnak mondják, hogy "Gyere ide, ANDRIS!".
19/24 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! :-) Mi is Andrisnak becezzuk, de o szinte fekete,nagy szemu kisfiu, a haja egyelore vilagosbarna.
2011. febr. 22. 20:54
20/24 anonim válasza:
Én kettőt ismerek,mindkettő azért lett András,mert az apukájuk is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!