Két hetes babátok (inkább fiúk érdekelnek) mennyit esznek egy nap, s éjszaka felkeltek még hozzá 3 óránként?
igen, a napi összesítő, a napi megevett ml-eket jeleni- szerintem- így tudod figyelni mennyit evett,
a heti súlygyarapodást meg pl minden hétfordulónál amelyik nap született, este fürdés előtt meztelenül leméred. Ezt kell alapul venni, és minden héten ennél az értéknél figyelni a 150grammokat.
Egyébként ahogy fog nőni ugy fog nőni az étvágya és a súlya is. Ha kevés a súlygyarapodása, akkor lehet kelleni fog a tápszer is.
A 30ml-ek sztem elég kevesek egy evésre, de hát a te babád ilyen. Egyszer többet eszik, egyszer kevesebbet.
(az enyém ilyen korában 6x evett, de nagyjából egyforma mennyiséget, kb 80-100ml-t)
Szerintem minden okés a fiaddal eddig. :-)
Sztem mérleget próbálj meg szereni valahonnan, vagy a védőnőddel megdumálni, hogy mégegy hónapig nálad maradhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!