Van itt olyan anyuka, akinek a babája 2008. aug. közepén született? Mekkora most a babátok? (súly, hosszúság)
Szia, Lányom 11-én született 3800 grammal és 54 cm-rel. anyatejes. Most 7400 gramm és 69 cm. Megduplázta volna már a súlyát, ha nem mozogna annyit és rendesen szopizna. Ezt úgy értem, hogy szopi közben nem dünnyögne, kacarászna és morogna, mint a bolháskutya. :)
Hasról hátra 1 hónapja, hátról hasra 6 napja forog, felnyomja magát 4 kéz-lábra és hátra is ül a lába közé. Kúszás helyett inkább túrás van. Lent van a feje a popsi meg fent az égben és úgy próbál meg előre törni:) Ha mégis kúszik,akkor azt inkább hátrafelé. A hordozóban már ő is 1x előrehúzta magát ülő helyzetben.
Ja, és a nyelvét állandóan kidugja és kuruttyol közben. :)) Mondókánál és a tapsnál nagyon figyel.
Hozzátáplálni most kezdtem nemrég, még csak az almánál tartunk.....ha enné...
első vagyok...
3330g-al és 48 cmrel született, eddig csak anyatejes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!