Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a babája 2008. aug. közepén született? Mekkora most a babátok? (súly, hosszúság)

Figyelt kérdés
miket tud a baba? elkeztétek már a hozzátáplálást?
2009. febr. 11. 17:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia, Lányom 11-én született 3800 grammal és 54 cm-rel. anyatejes. Most 7400 gramm és 69 cm. Megduplázta volna már a súlyát, ha nem mozogna annyit és rendesen szopizna. Ezt úgy értem, hogy szopi közben nem dünnyögne, kacarászna és morogna, mint a bolháskutya. :)

Hasról hátra 1 hónapja, hátról hasra 6 napja forog, felnyomja magát 4 kéz-lábra és hátra is ül a lába közé. Kúszás helyett inkább túrás van. Lent van a feje a popsi meg fent az égben és úgy próbál meg előre törni:) Ha mégis kúszik,akkor azt inkább hátrafelé. A hordozóban már ő is 1x előrehúzta magát ülő helyzetben.

Ja, és a nyelvét állandóan kidugja és kuruttyol közben. :)) Mondókánál és a tapsnál nagyon figyel.

Hozzátáplálni most kezdtem nemrég, még csak az almánál tartunk.....ha enné...

2009. febr. 12. 10:43
 12/17 anonim ***** válasza:
20:37-es vagyok. Az én lányom 3200 g-mal és 54 cm-vel született. Két hetes kora óta tápszeres, mert nem volt hajlandó elfogadni a cicit. Ja és pont ma fordult át a hátáról a hasára.
2009. febr. 12. 11:01
 13/17 anonim ***** válasza:
A mi kisfiunk aug 12-ei, 3325g-mal 50 cm -vel született, most 7 kg, 65 cm. Közel egy hónapja eszik bébikaját, foga még nincs, nem mászik, nem forog, csak oldalra, viszont felül, de még eldől.
2009. febr. 12. 11:05
 14/17 anonim ***** válasza:

első vagyok...

3330g-al és 48 cmrel született, eddig csak anyatejes volt.

2009. febr. 12. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam augusztus 24-én született 3400 g-al és 49 cm-rel. Most 8,5 kg és 66 cm.4 hónaposan kijött az első két foga s most éppen szenvedünk a következő kettővel. Nagyon ügyesen fordul, próbál hátrafelé kúszni s próbálkozik a felüléssel is, de az még nem igazán megy neki. Mi is tápszeresek vagyunk,mert sajnos nem fogadta el a cicimet.Ő reggel, délben és este tápszert eszik, délelőtt gyümölcsöt vagy tejpépet délután pedig főzeléket husival.Jó babázást!
2009. febr. 12. 11:51
 16/17 A kérdező kommentje:
sziasztok! köszönöm a válaszokat. az én babám 2,8 kilóval és 49 centivel született aug. 15-én. most 7,05 kg és 66 cm. ma voltunk dokinál, ott mérték le, tehát ez friss adat:)
2009. febr. 12. 16:33
 17/17 A kérdező kommentje:
ja még annyit, hogy 5 hónapos koráig csak anyatejet kapott, utána napi egyszer tápszert is. még nem kezdtem el a hozzátáplálást, azt mondta ma a védőnő, hogy nem késtem le semmiről, jövő héten kijön, és elmagyaráz mindent, addig ne kezdjem el.
2009. febr. 12. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!