Van itt olyan anyuka, akinek a babája 2008. aug. közepén
született? Mekkora most a babátok? (súly, hosszúság)
szia!
az én babám aug. 19-én született, most 68 cm, és 8 kg.
kb egy hete kezdtük a főzelékeket és a gyümölcsöket.
Hát ő már forog, mászni próbál, hanyatt fekvésből állandóan fel akar ülni, ülni pár másodpercig tud egyedül. ennyi jut most eszembe!
2009. febr. 11. 17:53
08.09-én született a fiam, igaz koraszülött lett (szept.15-re voltam kiírva)A súlya:7,54 kg, 67 cm. Nézelődik,játékokért nyúl,kezében forgatja,kezével játszik,hason szeret lenni(így is alszik), még nem forog,gurgulázik, hangokat ad ki,nevet ha meglát és ha éneklek neki. kb ennyi.
1 hete keztük a hozzátáplálást alma, krumpli-tej variálásával. Amúgy csak anyatejesek vagyunk.
2009. febr. 11. 17:54
az első vagyok.
persze mi is eljátszunk a kezünkkel és ő is nagyon szeret gurgulázni, meg hangosan kacarászni:)
2009. febr. 11. 17:56
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést! Forog hasról hátra és vissza, sokszor zsinórban, úgyh' már a franciaágyon sem lehet otthagyni egy percre sem. A pihenőszékében és a hordozóban magától felül, és nemrég kezdett hátrafelé kúszni. Az még nem megy igazán. Egész nap jár a szája, és nagyokat kuncog. 7 és fél kg és 86 cm (lány). A hozzátáplálás: egyelőre csak tejpépet kapott, ha az annak számít, és a napokban tervezem, h' adok neki almát. Eddig zömmel szoptattam, néha kellett kiegészíteni tápszerrel.
2009. febr. 11. 18:08
5/17 A kérdező kommentje:
kicsit elképedve olvasom, hogy 86 cm-s egy fél éves baba? nem sok ez egy kicsit? az enyém csak 66 cm és 7 kiló:(
Szia! 2008. augusztus 24-én született a kislányom. Januárban mértük akkor volt 69 cm és kicsit több mint 7 kiló. Mi tápszeresek vagyunk. Én három és fél hósan elkezdtem a hozzátáplálást. Már elég sok mindent megeszik, fözelékeket, gyümölcsöket és már csirkehúst is. Forogni már ö is forog, de hasra az istennek nem akar fordulni, mindig visszabillen a hátára. Ülni már nagyon szeretne, már a hordozóban is van hogy felül, egész nap gagyarászik és egy pár napja elkezdett cuppogni a szájával és néha pedig kifejezetten köpköd.
2009. febr. 11. 20:37
Persze, hülye vagyok: 68!
2009. febr. 11. 20:51
Mindenki leírja,h milyen nagy az ő babája,de azt senki nem írta,h MENNYIVEL született,és h mit eszik.........
2009. febr. 12. 09:14
18:08-as vagyok: 3600 g, 51 cm
2009. febr. 12. 09:43
Szia!
Az én kisfiam is 66 cm és 7 kilós.:) 3230 grammal született és 52 cm-el...5,5 hós koráig csak anyatejet kapott, azóta az almás verziókat próbálgatjuk és nagyon bejön neki (védőnői tanácsra), de egyébként még a favoritja a szopizás.:))))
Augusztus 11-én látta meg a napvilágot.:)
2009. febr. 12. 09:45
Kapcsolódó kérdések: