Van itt olyan anyuka, aki 2008 decemberében szült Szekszárdon? Mekkora a babátok, súly cm?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 21:25
1/5 A kérdező kommentje:
És olyan anyuka aki 2008 decemberében szült csak máshol,mekkora a babátok,súly cm?!Tudtok márt egyedül menni?
2010. febr. 6. 21:45
2/5 anonim válasza:
Szia, én 2008. december 7-én szültem Bp-en.
3450gr,56cm volt a babám, most 10kg körül van, és 80cm.
Pár nappal a szülinapja után kezdett el kapaszkodás nélkül lépkedni, most már majdnem fut. És mindenhova felmászik, székre, ágyra, székről asztalra (persze ez tilos, de azért csinálja). Szerencsére már lemászni is megtanult, így nem esik le.
Üdv
4/5 anonim válasza:
szia
2008 dec 30án székesfehérváron.
kisfiam nyolc hónaposan állt fel. a születésnapján már önállóan ment. most meg már szalad:)
kb 9és fél kiló és 78cm.
5/5 A kérdező kommentje:
Az én kislányom is 10kg és 80cm ,egyedül megy és ő is állandóan felmászik minden hová,nagyon eleven,a kicsikém 12.24-én született!teljesen egyedül csak 1-2hete megy!Jó egészséget kívánok minden babának és anyának!Szép napot és köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 7. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!