Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy pelenkaváltásnál a régin...

Egy pelenkaváltásnál a régin kívül még 2-3-at dobok el, mert közben pisil, van valakinek javaslata?

Figyelt kérdés
Mindig akkor jön a pisi, amikor már éppen befejeztem a krémezést. Nem sok, de gondolom, ilyenkor megint új pelust kell (?), és hogy a bőrét ne csípje, újra letöröl, újra kézmosás, újra krém - újabban ritkább, ha sikerül megúszni pelenkapazarlás nélkül. Arról nem beszélve, hogy egyre türelmetlenebb, nehezebb a törlés-krémezés, és több idő.
2009. febr. 11. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én biztos nem cserélném ki (bár nálunk sose volt ilyen) szépen felitatod aztán hajrá, mehettek is. 20-21 fokba meg nem kell hősugárzó, felesleges. Én krémezni se szoktam mindig, csak akkor ha látom rajta, hogy esetleg egy picikét piros. Bár neki nagyon jófajta bőre van :)

Üdv.

2009. febr. 11. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiamnak is vannak ilyen periódusai, nem tudom, miért csinálja. Én úgy tudtam, a fiúk szeretnek a "szabadban" pisilni. Nálunk fürdés előtt is kis zuhi van, de gyakrann pisil a kádba. kezdhetjük az egészet elölről...De biztos elmúlik hamarosan, kitartás!
2009. febr. 11. 13:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!