Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet szedni B6 vitamint az...

Lehet szedni B6 vitamint az orvos javaslata nélkül is?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok, és itt olvasgattam hogy sok kismama szed B6 vitamint, én is nagyon roszul vagyok, hányingerem is van, még szédülök is,csak elevitet szedek, szedhetném a B6 vitamint is?
2010. júl. 19. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze! Vitaminokat szedhetsz nyugodtan, csak gyógyszerre vonatkozik, hogy kérdezd meg az orvost elötte. Vedd be, jobban leszel töle:)

Boldog babavárást!:)

32 hetes

2010. júl. 19. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szedd a Magne B6-ot, az nem árthat, de azért kérdezd meg az orvosod és olvasd el a tájékoztatóját.
2010. júl. 19. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze szedheted nyugodtan a sima B6 vitamint,az jobb is hányingerre mint a MagneB6,mert abban nincsen annyi B6 vitamin.És még van egy homeos bogyó,ami szintén rosszullét ellen van,ezt is nyugodtan szedheted,Sepia a neve...
2010. júl. 19. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze nyugodtan szedheted, én is szinte azon éltem a 14. hétig. Reggel mikor felkelsz azonnal reggelizz és ha kicsit hányingered van akkor vedd be és akkor estig nem lesz baj. Én így csináltam, mert ha reggel nem vettem be, akkor estig a zacskó mellett ültem a munkahelyemen, mert a wc kicsit messze lett volna:(
2010. júl. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!