Ki vezet babanaplót?
Figyelt kérdés
Annyira kedves dolog szerintem. Kíváncsi vagyok mennyien..2011. febr. 11. 11:10
11/15 anonim válasza:
Én anyukámtól kaptam,mikor megszületett a lányom.Igaz,ez egy kicsit sablonos napló,de én képtelen vagyok normálisan fogalmazni.Így ez nekem nagyszerű.5 éves koráig lehet beleírni,de az első 1 éve az,ami igazán sok oldalból áll.képeket lehet belerakni a tincsét,lábnyomatot stb.Utána meg keresek valamilyen más naplót vagy emlékkönyvet!
12/15 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnél(már a terhességtől indult)vezettem/vezetek.Anne Geddes,első 5 évem.Nagyon cuki képekkel idézetekkel illusztrált.Ezen kívül van egy szép napló-könyvem ami üres,és abba szoktam történéseket,gondolatokat írni amikor mindkettőjükről szeretnék írni egyszerre.Szerintem klassz dolog,és igaz kicsit "érzelgős-csöpögős" de pont ettől idézi vissza a hormon ingadozós időket :):):)És elképesztő hogy mennyire elfelejtődnek a dolgok,tényleg le kell írni amire emlékezni szeretnénk,tapasztalat!Egy két és fél éves és egy 3 hónapos kisfiúk anyukája
13/15 anonim válasza:
Nem konkretan babanaplot de nevezheto annak is.
Egy rajmuvesz eloadasan vettem egy szep,kemeny fedeles fuzetet amibe a rajzai benne vannak es egy-egy szep idezet vagy bolcsesseg.
Vannak benne fenykepek, en sajat kezuleg irok, nincs kriterium mikor mit kell. Vettem matricakat es mas kreativ dolgokat amikkel diszitgetem.
Es a 18.-ik szulinapjara odaadom neki :)
14/15 anonim válasza:
"vannak benne fenykepek" = en ragasztom be a kepeket szuletesetol, honaprol,honapra :)
15/15 anonim válasza:
én elkezdtem a Gombos Edina félét, de nekem sokkal jobban bejön az internetes naplóírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!