Aki korábban kezdte a hozzátáplálást mint 6 hónap, az az ételekkel is gyorsabban halad? Mindent hamarabb vezet be, mint ahogy lehetne? Mennyire kell betartani az írtakat?
Hát az én lányom 10 hósan kóstolta a joghurtot, túrót még nem evett. Egyébként nemigen szereti a tejes dolgokat.
Én 6,5 hósan még nem adnék neki...
szia
nekem a védőnő azt mondta, hogy pl uzsonnára kaphat gyümölcsös túrót, vagy gyümölccsel elkevert joghurtot, olyan 7 hónapos korától
Bizony ám:) Lassan a joghurtot is megpróbálom nekik,de addig is úgy néz ki szeretik ezeket a gyümis túrókrémeket! Próbáld meg meggyel,az enyéim imádják!
IKres
A lányom is 6,5 hónapos. 4 hónapos kora óta táplálom hozzá, 6 hónapos kora óta kap babajoghurtot (ami 6 hónapos kortól van), és üveges tejbegrízt is (Hipp-es, és imádja). Szóval én jövő héten megkóstoltatom vele a Kecskeméti joghurtos és túrós desszertet is. De csak azért, mert már kapott tejterméket. Most hétvégén akartam, de most nem leszünk itthon, máshol meg nem kísérletezek vele.
Mondjuk én úgy gondolom, hogy kóstoltathatod már nyugodtan vele.
Mi 5 és fél hónaposak vagyunk!
Ez a napi rendünk:
hajnalban szopi
6:30körül szopi
9-körül reggeli-tejpép
12-körül ebéd-főzeléket utálja,zöldséget szintén-most az almás-banános csirkehúsinál tartunk,nagyon szereti
15-körül gyümölcs
18-körül tejpépet kapott miután már itt se volt tej,doki néni sinlacot írt fel,természetesen nem szereti,így nagyon gondolkodom,hogy veszek neki gyümi joghurtot,amit 6 hótól lehet adni,úgy döntöttem 1 hét múlva veszek,akkor betölti a 24. hetet
20:30 körül szopi(már nem mérem,mert tuti kiakadnék a mennyiségen,de ma is kínáltam pótlással és nem kell neki)
Én az 5 hós bébiételt is max 1 héttel hamarabb adtam,így a joghurtot is bevállalom! sőt 3,5 hósan volt egy szopi sztrájk,akkor HA-s pépet kapott,azzal lábaltuk ki!
sok sikert:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!