Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még nem késő babanaplót venni?

Még nem késő babanaplót venni?

Figyelt kérdés

Eddig nem foglalkoztam vele, meg valahogy elkerülte a figyelmem, bár hallottam róla, nem láttam még boltokban, vagy legalábbis nem tnt fel. Most az egyik boltban ráakadtam, s gondolkozom megvegyem-e. 8,5 hós a babám. Szerintetek nem késő?

Beleolvastam, de vannak benne olyanok, mint pl. mikor mosolygott először, tisztán nem emlékszem. Ha egy-két részt kihagyok az baj, vagy míg emékszem valemennyire jobb a saccolás? S szülésztörténetet beleírtátok, ha az orvosról főként, de a szülésznőről se jó a véleményetek?

S így h 8 hónapos múlt a babátok megvennétek a naplót? Ilyenkor már nem késő?

2011. okt. 11. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt, kaptam a páromtól rögtön, de nem mindig jutott eszembe mindig írni, így sok mindent én is saccoltam.Nyugodtan vegyél, ez úgy is 20 év múlva lesz öröm a gyerekednek. Egyébként felvéve is a 2. felülése lett, a 2. felállása stb., de ráfogjuk, hogy az első volt.
2011. okt. 11. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem késő. Bár én kaptam többet is, még a születésekor, és néha-néha leültem kitöltögetni, de nem mindig, így bizony én sem emlékszem mindenre. Ilyenkor odaírom, hogy hány hónapos volt akkor és ennyi. Szerintem jópofa dolog, érdemes megvenni, szép emlék marad neki:)
2011. okt. 11. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:

én is az emlék miatt gondoltam. terhesen, s megszületésekor is olvastam it, hogy babanaplót keresnek, egészen tegnapig nem is akartam, mert pár hónapja elég drágán láttam, s tegnap meg 1750 Ft-ért, s belelapoztam, s azon gondolkozom, meg kéne venni. Sajnos senkitől nem kaptam, pedig örültem volna egy ilyen naplónak. Akkor ezek szerint nem késő :)

Már azt hittem én vagyok ilyen felejtős, hogy elfelejtettem. Én is pont erre gondoltam, később, ha nagyobb lesz, attól tartok nem emlékszem majd pontosan, s ha kérdezgeti, mert pl. én szoktam anyukámat, s nem lehet tudni, később mennyire emlékeznék rá, ha már most nem vagyok biztos a pontos dátumban. Úgy tudok saccolni, hogy pl. 3-4 hós lehetett mikor először mosolygott. Felülésről, állásról meg még nem maradtam le.

2011. okt. 11. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nem késő.Nagyjából úgyis tudod mit mikor csinált.Nekem is van,a lányom nemsokára 6 éves és még mindíg írok bele.Beleraktam az uh képet,azt amikor megszületett,a karszalagját.A hajtincsét,többször is,változott a szine.De nekem nem is ezek a legfontosabbak,mikor ült,állt fel először.Hanem a haláli sztorikat,aranyköpéseket amiket szintén elfelejt az ember.Például voltunk a Tropikáriumba,kb 2 és fél lehetett.A kuka ott cápa,meg krokodil száj alakú.Kint a bejáratnál ugyanezeknek az állatoknak a szájába lehet beleállni és fényképezkedni.Az én lányom úgy kiverte a hisztit.Ő bizony bele nem áll a kukába.Olyat nevettünk hogy csak na.Nem tudom 20 év múlva emlékszem-e minden ilyenre,mert ezek egyedi esetek,ezért leírom őket.1000 ilyen dolog lesz,érdemes rá emlékezni.
2011. okt. 11. 20:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Amit én néztem abban szerintem nem volt olyan h uh képet is lehet beletenni, ez egy egyszerű, a mesekönyvek között találtam, s úgy A4es nagyságú. Első képnél, ahol van hely, az volt írva h első képem vagy születéskori képem, valami ilyesmi. De akkor ezek szerint tényleg nem késő. Veszek is egyet a héten:)
2011. okt. 12. 00:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én most vettem, 3 és fél hós a lánykám! Élvezem csinálni, és fényképeken visszanézem a dátumot,h mikor mosolygott először! :)
2011. okt. 12. 07:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez nem is rossz ötlet, visszanézni képeken. Még jó h havonta új albumba mentettem el. Annyit tudok mosolyogni elég korán kezdett, viszont nevetni hangosan 5-6 hónaposan.

Köszi az ötletet, ez valahogy nem is volt eszembe. :)Bár képek se biztosak, de ott könnyebb megtudnom, mint találgatásokkal.

2011. okt. 12. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!