Én vezettem. Most 3 éves a fiam és nagyon örülök neki, hogy van babanaplónk mert neki is szép emlék lesz, ezenkívül megdöbbentő, hogy mennyi mindent már most elfelejtettem.
2011. febr. 11. 11:13
2/15 anonim válasza:
Én akartam venni babanaplót, de olyat amiben az első pár oldalra lehet ragasztani az uh képeket, belehet írni a név ötleteket stb. Tehát egy várandós-babanaplót. Találtam is, de csak hello kittys volt. És ha fiú lesz? Még alig múltam 13 hetes, nem tudhatom a nemét. De végülis láblejárás után találtam egy barna-narancssárga színűt, amit lehet meg is fogok vásárolni hamarosan.
2011. febr. 11. 11:20
3/15 anonim válasza:
Én is illetve beszélhetek nyugodtan többes számban is mert mi is a férjemmel vezettünk és a mai napig is írjuk.
terhesség alatt,
egyéves koráig
és azóta is saját kezüleg írjuk neki és majd a tesónak is!
2011. febr. 11. 11:21
4/15 anonim válasza:
En mar rettentoen banom, hogy egyik gyermekemnel sem vezettem. Azt hittem, ugyis emlekezni fogok mindenre. Hat, hatalmasat tevedtem, de mar sajnos ez van. :-(
2011. febr. 11. 11:22
5/15 anonim válasza:
mi mamától kaptunk, mikor kiderült a baba :)
2011. febr. 11. 11:23
6/15 anonim válasza:
Én egy blogot készítettem már a születése előtt.Mindent leírtam benne,most viszont átakarom másolni egy kis könyvecskébe,amit majd átadhatok neki.
2011. febr. 11. 11:24
7/15 anonim válasza:
Szia!
A kislányomnak a terhesség alatt saját kézzel írtam minden hónapban egy emlékkönyvbe,aztán kapott babanaplót mikor megszületett.Azt is vezettem,de mivel már 7 éves visszatértem az emlékkönyvhöz.Én még a terhességi teszteket is beleragasztottam,a kis fogacskákat,és még rengeteg kis apró emléket! :)
Kisfiam most egy hónapos,neki is van naplója! :)
2011. febr. 11. 11:26
8/15 anonim válasza:
Én is vezetek,nagyon jó dolog,benne van az első hajtincse is! Benne lesz az első rajza,festménye! Terhességemről is mindent feljegyeztem!
2011. febr. 11. 11:28
9/15 anonim válasza:
Én is vezetek csak még a képek hiányoznak belőle :) egyszerre sokat össze akarok várni és utána előhívatni...
2011. febr. 11. 11:29
10/15 anonim válasza:
Férjemtől kaptam a terhességem elején a Pocakosnaplót (Simó Tímea), abban egészen a szülésig vezettem az eseményeket, beleírhattam az érzéseimet, gondolataimat. Így utólag nagyon jó bele-beleolvasgatni.
Aztán mielőtt megszületett a kislányunk, névnapomra kaptam tőle egy Babakalendáriumot, ebben 1 éves korig tudom beleírni a történéseket. Nagyon jó dolognak tartom, mert sok mindent már nem tudok fejből visszaidézni, pedig még csak 10 hónapos múlt a kislányunk.
A többi babánknál is szeretnék vezetni hasonló könyveket, mert nekik ez egy nagyon szép emlék lesz később. Én legalábbis felnőtt fejjel úgy vigyáznék az ilyen könyvre, mint a szemem fényére :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!