Ez tényleg ennyire gagyi vagy a gyerekem zseni?
Én küldtem a linkeket. A pici szekrényeket van olyan, ami az első linken, ahol a DVD-ket tároljuk.
Amúgy nálunk a férjem pár szekrénybe nagyon apró szeget szegelt bele, és ilyen kis kampó van a végén. (felülről nem is látszik, azt ráfordítjuk, ugyanígy a fiókokat is meg lehet csinálni. Pár forint.)
Többfélét kipróbáltunk...sajna a nevüket nem tudom, így képet sem linkelni róluk.
A lányom egy Houdini. Bármit kinyit, még azt is amit nekem elég nehezen ment.
Kb 1 hét alatt elsajátította a biztonsági lépcsőkorlát kapujának nyitását is. Azóta viszont nyitja csukja, ha közlekedik.
20 hónapos
Szia!
Ezek nálunk is addig működtek amíg nem érte el, és csak alulról próbálta nyitni!14 hós a lányom és könnyebben nyitja a szekrényzárakat, mint én! :) Ők (gyerekek) így vannak összerakva, ösztönből tudják! :)
Ez csak érdekességnek, és tegnap azt hittem a hajam eldobom, mikor a lányom jött ki a bébikomppal!Sokat játszik vele tologatja, kiszenvedi az ajtón (épp akkora) de most úgy jött, hogy benne ült :) azonn gondolkodtam, hogy elfelejtettem, hogy beletettem?! De nem!a gyerekemem belement!El nem tudtam képzelni ogy!De eldöntöttem hogy el is teszem...De még megvártam amíg újra megpróbálja!Felmászott a tetejére, és addig játszott a lábával, míg bele nme talált a megfelelő lyukba, hogy arccal előre legyen!
Szóval ilyenek agyerekek! :)
Mind kis akrobata zsenike!Kis felfedezők!
Nekunk magneses van. Ugy kell elkepzelni, hogy egy muanyaggal bevont fem zar van az ajtohoz tapasztva belulrol es a masik felen egy hurok. Mielott az ajtot becsukom elforditom a magneses kulcsot balra igy a hurok elfordul, nem akad be. Amikor becsukom az ajtot elforditom jobbra a kulcsot es a hurok beakad a zarba es a baba nem tudja kinyitni. A kulcsot meg elteszem olyan helyre ahol nem eri el.
Kulfoldon elek de biztosan barhol lehet kapni. Magneses babazarnak nevezik. A kulcshoz 6 vagy 7 zar van csomagolva. Jo ajtohoz, fiokhoz, barhova.
Csak így tudom megmutatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!