Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez tényleg ennyire gagyi vagy...

Ez tényleg ennyire gagyi vagy a gyerekem zseni?

Figyelt kérdés
Utóbbit persze nem komolyan gondolom, de azért elgondolkodtam rajta, amikor 15 hónapos fiam egy könnyed és laza mozdulattal kinyitotta a biztonsági szekrényzárat (ilyet: [link] ). Szerencsére pont láttam az esetet, hisz a szekrényt is kipakolhatta volna, és el sem hittem volna hogy ő volt. Most tettem fel egy másfajtát is, ami számomra nehezebben nyitható, de most már nem tudom mennyire lehet megbízni ezekben a zárakban. Ti milyet használtok?
2011. febr. 10. 13:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ami a képen van az gagyi. Nekünk olyan van, amit belülről kell felszerelni a szekrényajtóra, vagy fiúkra. És úgy lehet, hogy kinyitni, hogy én az ujjamat bedugom és ott lenyomom. A fiamnak még csak feltépni sikerült. :D
2011. febr. 10. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Én küldtem a linkeket. A pici szekrényeket van olyan, ami az első linken, ahol a DVD-ket tároljuk.

Amúgy nálunk a férjem pár szekrénybe nagyon apró szeget szegelt bele, és ilyen kis kampó van a végén. (felülről nem is látszik, azt ráfordítjuk, ugyanígy a fiókokat is meg lehet csinálni. Pár forint.)

2011. febr. 10. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Többfélét kipróbáltunk...sajna a nevüket nem tudom, így képet sem linkelni róluk.

A lányom egy Houdini. Bármit kinyit, még azt is amit nekem elég nehezen ment.

Kb 1 hét alatt elsajátította a biztonsági lépcsőkorlát kapujának nyitását is. Azóta viszont nyitja csukja, ha közlekedik.

20 hónapos

2011. febr. 10. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek nálunk is addig működtek amíg nem érte el, és csak alulról próbálta nyitni!14 hós a lányom és könnyebben nyitja a szekrényzárakat, mint én! :) Ők (gyerekek) így vannak összerakva, ösztönből tudják! :)

Ez csak érdekességnek, és tegnap azt hittem a hajam eldobom, mikor a lányom jött ki a bébikomppal!Sokat játszik vele tologatja, kiszenvedi az ajtón (épp akkora) de most úgy jött, hogy benne ült :) azonn gondolkodtam, hogy elfelejtettem, hogy beletettem?! De nem!a gyerekemem belement!El nem tudtam képzelni ogy!De eldöntöttem hogy el is teszem...De még megvártam amíg újra megpróbálja!Felmászott a tetejére, és addig játszott a lábával, míg bele nme talált a megfelelő lyukba, hogy arccal előre legyen!

Szóval ilyenek agyerekek! :)

Mind kis akrobata zsenike!Kis felfedezők!

2011. febr. 10. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
:) én még csak ragasztó szalagozok, de volt ilyenünk is. ezzel az volt a baj, hogy a ragasztója max. 3 hétig bírta. :(
2011. febr. 10. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekunk magneses van. Ugy kell elkepzelni, hogy egy muanyaggal bevont fem zar van az ajtohoz tapasztva belulrol es a masik felen egy hurok. Mielott az ajtot becsukom elforditom a magneses kulcsot balra igy a hurok elfordul, nem akad be. Amikor becsukom az ajtot elforditom jobbra a kulcsot es a hurok beakad a zarba es a baba nem tudja kinyitni. A kulcsot meg elteszem olyan helyre ahol nem eri el.

[link]

Kulfoldon elek de biztosan barhol lehet kapni. Magneses babazarnak nevezik. A kulcshoz 6 vagy 7 zar van csomagolva. Jo ajtohoz, fiokhoz, barhova.

2011. febr. 10. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekünk IKEA-s Patrull ajtózár van,az azért ennél bonyolultabb,még néha nekem is:)
2011. febr. 11. 06:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak így tudom megmutatni:

[link]

2011. febr. 11. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!