Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez tényleg ennyire "felháborít...

Ez tényleg ennyire "felháborító", "gusztustalan", "bunkó" és "tirpák" dolog lenne? Le vagyok döbbenve!

Figyelt kérdés

Engem még nem érint személyesen a dolog, mert a fiam még nincs abban a korban, hogy elkérje a kaját a boltban. De ezek után nem tudom, hogy hogy fogok cselekedni, ha hasonló helyzetbe kerülök.

Én is láttam már hasonlót, de nem zavart!

Ennyire megbocsáthatatlan, ha egy éhes gyereknek odaadunk egy fél kiflit amíg a kasszához érünk?

Jó persze nem arról van szó, hogy a Tescoban, Auchanban vacsorázik a gyerek, de ha véletlen mégis megéhezik a gyerek, akkor ilyen nagy tragédia, ha a kezébe adok egy fél kiflit?

Olvasgatom a válaszokat erre a kérdésre, és köpni nyelni nem tudok, hogy egyesek miket írnak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. febr. 8. 18:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
24%

19:29-es válaszoló!IGEN!!!Te megírtad a tutit,a szívemből szóltál!

A sok okoskodó és rosszindulatú anyuka nevezi itt magát ANYÁNAK!!!

2011. febr. 8. 19:49
 32/64 anonim ***** válasza:
63%
Lehet itt jó választ írni..?
2011. febr. 8. 19:51
 33/64 anonim ***** válasza:
60%

Minden héten bevásárolunk valamilyen hipermarketben, a fiamnak csak azért nem adtam még kiflit, mert mindig igyekszem otthon etetni, hogy 2-3 órát kis nasival kibírjon. Nálunk a kifli inkább uzsi vagy tízórai kategória, úgyhogy nem is kért még sosem ilyen helyeken. Ha kérne, természetesen adnék neki, mert nekem is van olyan, hogy teljesen ki van száradva a szám és muszáj kibontanom egy fél literes üdítőt, mert INNOM KELL.

Ott a másik fele, vagy az üveg és azt szokták lehúzni, mindig elnézést kérek, hogy felbontottam, pedig pénztárost ez láthatóan nem érdekli.

Amúgy minden pénztáros rajong a kicsi gyerekekért, ahogy észre vettem és nem nézem ki egyikből sem, hogy problémát csinálna egy fél kifli miatt.

Azt gondolom, hogy ebben a kifli evés megtagadásban sem nevelési cél nincs (gondolom nem egy 1 évesnek akarod tanítani az önuralmat...), se gyakorlati eredménye nincs és senkit sem zavar, TÉNYLEG, senkit, szóval nem értem mi ez a felhajtás :)

2011. febr. 8. 19:52
 34/64 anonim ***** válasza:
33%

A 19:49-es egy roppant ostoba anyuka.

Az anyákra egy rossz szót nem szóltam,szerintem azt se tudod mit írtam,csak mondod a magadét.Én főleg a nem adózó multikról beszéltem,akik nem fizetik ki a dolgozóknak a túlóra pénzt,erre te itt fröcsögsz?Hát sajnálom a gyerekedet.

2011. febr. 8. 19:58
 35/64 anonim ***** válasza:
Jajj Kérdező! Szólj már valamit, ne legyen már itt is 19 oldal vita! :) Valamelyik irányzatot (már lassan ugy érzem irányzatnak lehet nevezni) éltesd! Csapj az asztalra:)
2011. febr. 8. 19:59
 36/64 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de nem voltam itt, csináltam a tortát a holnap 1 éves fiamnak...

Szóval, nem gondoltam volna, hogy itt is ekkora "balhé" lesz! Természetesen én sem szeretném arra rászoktatni MAJD a fiamat, hogy megegye fizetés nélkül a dolgokat.

DE! Soha nem lehet tudni, hogy miért alakult úgy, hogy nekifogjon. Igyekszem mindig teli hassal vinni boltba, de sajnos nem tudom garantálni, hogy egyetlen egyszer sem fog előfordulni, hogy megéhezik a boltban. Teljesen megértem azokat, akik sokat utaznak egy nagyobb bevásárlás alkalmával, és egyszerre több helyre is mennek.

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha esetlegesen úgy fog alakulni a jövőben, hogy valamiért nem tudom megetetni, nincs nálam kaja, egyéb okokból pont a boltban éhezik meg, akkor inkább odaadom neki azt a fél kiflit!

Mondom mégegyszer igyekezni fogok ezt elkerülni, de ha nem jön össze, akkor nem fogok problémázni azon, hogy megeszik egy fél kiflit, amit utána kifizetek!

Én csak annyit szeretnék kérni, ha megoldható, hogy ezért ne szidalmazzátok a másikat!!!

Bár ezzel már elkéstem ahogy látom...

2011. febr. 8. 20:15
 37/64 A kérdező kommentje:

Ja és én kaptam jó válaszokat, de úgy döntöttem nem pontozok senkit! Úgyis kevés vizet zavarna az én értékelésem.

Itt megint aszerint ment a pontozás, hogy ki kivel ért egyet...

2011. febr. 8. 20:19
 38/64 anonim ***** válasza:
31%
19:52 vagyok, mi a túrót lehet a válaszomon lepontozni? :)) Nem értem, írok 5 bekezdést, érvekkel, leírom a nézőpontomat és valaki a nélkül, hogy leírná konkrétan mi a baja a válaszommal megnyom egy gombot :) Hát ez okos találmány öcsém
2011. febr. 8. 20:34
 39/64 anonim ***** válasza:
43%

Mit vársz,még az én "lehet itt jó választ írni?" megjegyzésem is pontozva lett:DDDD

Tessék ezt is pontozni!:D

2011. febr. 8. 20:40
 40/64 anonim ***** válasza:
57%
Nem olvastam el mi van belinkelve, de szerintem egyáltalán nem gáz, ha egy gyerek megeszik egy kiflit a boltban. Nem attól lesz jól nevelt, ha éhezik a boltban.
2011. febr. 8. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!