Ez tényleg ennyire "felháborító", "gusztustalan", "bunkó" és "tirpák" dolog lenne? Le vagyok döbbenve!
Engem még nem érint személyesen a dolog, mert a fiam még nincs abban a korban, hogy elkérje a kaját a boltban. De ezek után nem tudom, hogy hogy fogok cselekedni, ha hasonló helyzetbe kerülök.
Én is láttam már hasonlót, de nem zavart!
Ennyire megbocsáthatatlan, ha egy éhes gyereknek odaadunk egy fél kiflit amíg a kasszához érünk?
Jó persze nem arról van szó, hogy a Tescoban, Auchanban vacsorázik a gyerek, de ha véletlen mégis megéhezik a gyerek, akkor ilyen nagy tragédia, ha a kezébe adok egy fél kiflit?
Olvasgatom a válaszokat erre a kérdésre, és köpni nyelni nem tudok, hogy egyesek miket írnak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Miért kell lepontozni azokat az anyukákat,akik nem ellenzik azt,hogy a gyerek megkaphassa azt a tetves kiflit? HA KIFIZETIK!!
TUDNI ILLIK NEM MINDENKI LAKIK TESCÓ MEG EGYÉB BEVÁSÁRLÓ KÖZPONTOK KÖZELÉBEN!
PL MI: akik amikor megyünk hó elején nagybevásárolni,akkor a 30 KM- rel odébb levő legközelebbi Tescóba megyünk. és ha elindulunk,akkor nem csak oda megyünk, hanem több helyre, és a bevásárlást hagyjuk a végére, mert romlandót is veszünk!
Hú,de nehéz megérteni,ha egy kisgyerek nem bírja ki!!!???
AZT SE TUDJÁTOK,KI HONNAN VERGŐDIK ABBA A RÁKOS BOLTBA!!!!
üdv: 2 gyerekes anyuka
18:36os.
2,5ora alatt nem ehezik meg.nem uli vegig nyugodtan persze,ez normalis,setal nezelodik.
ha azert adnam neki oda a kiflit mert hisztizik erte akkor mit erek el vele.
nem eheztetem csak nem engedek a hisztinek ennyi.
Nem olvastam végig.
A véleményem: nem ítélem el, aki odaadja a kifli FELÉT a gyereknek, ha a másik fele, vagy az üres üdítős doboz odakerül a kasszához.
Én ennek ellenére nem adok kifizetetlen ennivalót a gyereknek, mert igenis meg tudja tanulni, és ki fogja bírni a pénztárig. Volt már nyafogás, de kibírta.
Viszont MiNDIG van nálam pár szem keksz, innivaló a saját kulacsában. Ezek nélkül nem indulunk sehová.
Azt sem szeretem, ha játszótéren mástól kunyerál enni-innivalót. Ha megkínálják, az más, de kéretlenül ne álljon sorba azért, ami nem az övé...
18:41! Végre valaki leírta amit akarok. Én tescos kasszás voltam 5 évig. De ha halálra kínoznának se tudnám megmondani, 1 nap hány gyerek kezébe volt fél kifli. De mindig szoltak hogy 3 db volt, ez egy példa. Nem a kisgyerekesek lopnak, azok becsülettel kifizetik!Inkább a bunkó felnőttek (gyerek nélküliek) lopnak....
Szóval fura volt az első két oldalt olvasni a tökéletességről...de már kezdem megszokni.
Nem mindeki seggébe van ott a bevásárlóközpont, nem mindenki tudja a gyerekét leadni mamának mert épp bevásárolni kell menni(több helyre is egyszerre) mert olcsóbb egy nap alatt lerendezni mindent.
Az enyémn is megeszi a fél kiflit. De a sarki boltba tilos neki! És ezt tudja.20 hós, tescoba kiflizik, sarki boltbaviszont szó nélkül viszi a turórudit a pénztárhoz. Egyáltalán nem lesz belőle lopós felnőtt, csak mert most megengedett több órás bevásárlókörútnál "betömni" a száját hogy ne sírjon, és még bírja!
De ezt azok sose fogják megérteni akik nincsenek ilyen helyzetbe! Meg egyébként is messziről jött ember azt mond .....mondhatnám az enyém egyeül megy 20 hósan bevásárolni hahaha
Nem hiszek nekik, 5 év alatt túl sokat láttam. És soha egy felettest sem zavart!Annak elhiszem akivel szembe van a tesco, és minden nap eltud menni apróbb dolgokért, nem kell kínozni a gyerekt órákig.
Te jó ég,mennyi buta gondolkodású szülő van!!!!
Istenem,ha megeszik egy fél kiflit..na és,mi van akkor.Ti tipikusan azok vagytok,akik a külvilágnak megjátszátok a hú de szuper anya vagyok,egyébként meg naqgy a kaki otthon..!!!
Ennyi a véleményem.És i3gen,van gyerekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!