Ez tényleg ennyire "felháborító", "gusztustalan", "bunkó" és "tirpák" dolog lenne? Le vagyok döbbenve!
Engem még nem érint személyesen a dolog, mert a fiam még nincs abban a korban, hogy elkérje a kaját a boltban. De ezek után nem tudom, hogy hogy fogok cselekedni, ha hasonló helyzetbe kerülök.
Én is láttam már hasonlót, de nem zavart!
Ennyire megbocsáthatatlan, ha egy éhes gyereknek odaadunk egy fél kiflit amíg a kasszához érünk?
Jó persze nem arról van szó, hogy a Tescoban, Auchanban vacsorázik a gyerek, de ha véletlen mégis megéhezik a gyerek, akkor ilyen nagy tragédia, ha a kezébe adok egy fél kiflit?
Olvasgatom a válaszokat erre a kérdésre, és köpni nyelni nem tudok, hogy egyesek miket írnak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
1. A gyereket ne éhesen vidd bevásárolni.
2. Nekem mind a négy gyerekem túlélte, hogy semmilyen boltban nem evett, vagy ivott (eltekintve a pici babakortól - fél év alatt - amikor cumisüvegböl kapott otthonról hozott teát).
3. Ezelött 10 évvel még ezért feljelenettek volna lopásért, ugyansi amig nincs kifizetve, addig a bolt a tulajdonos.
4. Egy gyereket (IS) a szülönek nevelni kell, és ebbe beletartozik, hogy pl. boltban nem eszünk.
nem megbocsajthatatlan,de en tuti enm tennek ilyet.megjegyzem nalunk nem is lehet.
figyelj,ha otthon megeteted elmesz vasarolni ami mondjuk egy ora akkor szerinted a gyerek azt nem birja ki?
ha hiszti miatt adod oda az megint gaz...
Én inkább nem olvasom el a válaszokat.
Figyelj! Én tescoba dolgoztam, és rettentő sok gyerek kezébe ott volt a kifli, a másik fele a zacsiban, soha nem sérelmezte senki!Ki volt fizetve és slussz.
Mi is eljutottunk abba a korba, a második gyerekem akármilyen jol van lakva ha kaját lát üvölt visít, onnanstól kezdve nincs vásárlás...kezébe nyomom a fél kiflit és is, és be tudok vásárolni, ennyi.Ez van. Becsületesen ki van fizetve, a kutya nem nézi h padlóra szór néhány morzsát.A többi vevőt nem zavarja, és a takaritóbrigád kötelezően takarít, így is ugy is végig kell neki menni folyton a soron, szóval nem csinálsz plusz munkát.
Egyébként itt is volt hasonló kérdés, és most lehet megköveznek, de hirtelen senki nem ad a gyerek kezébe semmit a nagyáruházba, ha-ha-ha....ritka ellenpéldát láttam én éveken keresztül. ez kb olyan, hogy ha cumisüveges kérdést teszel föl, senki gyereke nem iszik cumisüvegből, de ha sétálsz az utcán minden babakocsin ott virít...persze vannak kivételek.
Szóval én hiába etetem meg itthon, fél kiflivel"lenyugtatom" és betudok vásárolni.
Most utánam tuti jönnek az olyanok, hogy jajj de ők sose, meg milyen dolog...de tudod én nem hiszem el. Elég sokat láttam :) De természetesen itt is vannak kivételek, vannak nyugodt gyerekek akikkel simán végiglehet nyomni a nagybevásárlást de hidd el ők vannak kevesebben.
Ezer ember ezer vélemény,vannak toleráns emberek is és vannak kicsit feszesebb emberek akik mindenen kiakadnak.nekem még nincs gyerek de én sem szívesen etetném a h.marketbe egyen előtte otthon vagy utána.meglehet oldani.De mondom nemtudom még nem voltam ilyen szituációban viszont tényleg nem a leghelyesebb.meg ha elkezdni enni a mittudomén hanyadik kiflit mivel bizonyítod hogy mennyi az annyi?Az eladónak pénztárosnak nem az a dolga h azt nyomozza ki hány kiflit evett fizetség előtt.
A rengeteg sok választ nem olvastam el de íváncsi vagyok a te véleményedre te hogy látod.vagy mit vontál le ezekből a válaszokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!