Ez tényleg ennyire "felháborító", "gusztustalan", "bunkó" és "tirpák" dolog lenne? Le vagyok döbbenve!
Engem még nem érint személyesen a dolog, mert a fiam még nincs abban a korban, hogy elkérje a kaját a boltban. De ezek után nem tudom, hogy hogy fogok cselekedni, ha hasonló helyzetbe kerülök.
Én is láttam már hasonlót, de nem zavart!
Ennyire megbocsáthatatlan, ha egy éhes gyereknek odaadunk egy fél kiflit amíg a kasszához érünk?
Jó persze nem arról van szó, hogy a Tescoban, Auchanban vacsorázik a gyerek, de ha véletlen mégis megéhezik a gyerek, akkor ilyen nagy tragédia, ha a kezébe adok egy fél kiflit?
Olvasgatom a válaszokat erre a kérdésre, és köpni nyelni nem tudok, hogy egyesek miket írnak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem nem bunkó dolog,de nálunk a boltban sem megengedett.
A múltkor késön keltünk és lementünk a boltba reggeliért.A fiam elkezdett nyafogni a zsömléért,de nem mertem neki odaadni.Csak teát kapott cumisüvegből.
Viszont elmagyaráztam neki,hogy kint kap belőle és megértette!
hÁT NEM OLVASTAM VÉGIG A 19 OLDALT :)UPSZ a nagybetűk...
Viszont én mindig odaadom a lányomnak a zsömlét!Így csendben tűri, hogy anya bevásárol! És ha morzsál?! Van takarítószemélyzet!
Ennyi erővel télen a havas latyakos csizmával be se menjünk, mert azt fel kell takarítani?!
Ránk még soha nem szóltak!Mindig az az első, hogy szólok, ha valami van nála, sőt ha nem zsemle, hanem valami vonalkódos a pénztáros mindig azzal kezdi!Tuti olyan kérdezett akinek nincs gyereke, és nem tudja, hogy egy gyereket minden érdekel, az is amit éppen akkor veszünk! :)
Na mindegy felháborító ez a bunkóság ami a linkelt kérdésben és a válaszokban volt :O
14 hós kislány anyuja!
Ja és van egy csomó ilyen "olcsóbb" különpapír, azt is mindig leszedi, és a múltkor még az egyik eladó adott neki egyet! :) Ezen én is meglepődtem, mert azt hittem, hoyg ezért haragszanak, rajta is vagyoka leszoktatáson :)
Én nem csinálok ebből ügyet... ha nem bírják ki a kasszáig-fizetésig akkor oda adom Nekik,de a nagyobb már kibírja odáig, a 1,5 éves nem nagyon bír magával. Akkor nyugszik meg,ha akár mit veszek is,de kibontatlanul adom Neki a kezébe. Ő csak fogni akarja.
Innivalót vinni szoktunk,amikor a Tescóba megyünk, mert nem ott lakunk,ahol a Tescó van.
Nem értem,mit kell ezen kiakadni? Nem tudni ki milyen messziről jött... Ha kifizette,akkor mit zavarja az embereket? akkor nem lopott?
Szerintem nem tirpák dolog, mi van ha az oviból viszi haza a mama a gyereket és éhes? Nem fog senki belehalni egy fél kiflibe amit ki is fizetnek.
Én még sosem hallottam olyat, h kisgyerekes anyukát ezért feljelentsenek.
Ezt azert csinaljak az anyukak mert lehet,ha tiltott lenne akkor siman kibirna az a gyerek.
van gyerekem,egy eves,megkapja a kiflit ha kijottunk a boltbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!