Azt hiszem figyelmetlen és sz@r anya vagyok! Olvastam, hogy összenőhet a kislányok hüvelynyílása, ezért tegnap megnéztem neki én is és hát bizony össze van nőve! Ennyire hogy lehetek figyelmetlen?
Eddig azt hittem, hogy nagyon körültekintően ápolom Kislányomat, de most nagyot csalódtam magamban. :-(
Ma viszem emiatt dokihoz, biztos nem fog megdicsérni! Főleg hogy 17 hónapos! Vajon mióta lehet így? Miért nem szólt erről bárki ennyi idő alatt vagy ezt nekem tudnom kellett volna? Akinek mondtam, még nem is hallott ilyenről!
Bocs, hogy hosszú lett, de ki kellett írnom magamból...
Köszi a válaszokat!
Na, sajna jól láttam, de a dokinő szerint nem teljesen van összenőve. Vigyem el gyereknőgyógyászatra és majd ott írnak fel neki krémet (itt vki írta már), amitől szétválik. Most próbálom elérni az én nőgyógyászomat, mert inkább hozzá vinném, remélem elvállalja!
Amúgy normális volt nagyon!
Ez nagyon érdekes, hogy a fiúk kukijáról mindenki tudja, hogy húzogatni kell - vagy nem -, de erről én is úgy gondolom, hogy kevesebben tudják. Pl. emlékszem, hogy amikor megmutatta a csecsemős nővér, hogy kell bepelenkázni, elmondta, hogy a punciba nem kenünk krémet, de hogy miért?? Szóval én nem is kentem, ezért nem értem, hogy akkor most esetleg így született vagy mégis én okoztam ezt Neki?! Végül is mindegy, csak talán a lelkemnek könnyebb lenne!
Még 1* köszi mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!