Mi a véleményetek erről az éhenhalt kisgyerekről? Hogyan lehetséges?
Nem értem, hogy sem az anya, sem az orvos nem vette észre, hogy a gyerek haldoklik. Meg azt sem, hogy miért 2 év felfüggesztettet kapott az anya, illetve 200 ezer ft pénzbüntetést kapott az orvos, amikor ő még megmenthette volna. Bocs, ha már volt ilyen kérdés, egy ideje nem voltam itt a fórumon.
Persze, hogy észrevették, csak hát jobb nem foglalkozni vele. Gondolod az anyját érdekelte az ilysmi? Ugyan már...
Amúgy egyik hozzászóló írta, hogy na ezért kell(ene) az abortusz. És igen, amikor már valaki a sokadik gyereket szüli ilyen körülmények közé, azt igen is elköttetném és nem engednék neki szülni, mert azzal csak annak a szerencsétlen gyereknek lesz rossz, ha ilyn körülmények közé születik.
Szép dolog a nagy család, csak tudjátok én is ismerek olyat, ahol 7 gyerek van, most már csak 3 van intézetben, de a többit is nemrég visszavitték, mert se kaja, se villany, se semmi, a gyerekeknek kellett a kertekbe lopni járni (amíg ugye volt mit...) és még sorolhatnám. Egyébként kitűnő tanuló majd mindegyik, okosak, értelmesek. A szüleik sokszor magukra hagyták őket napokra, mint kiderült, és ők mégis ragaszkodnak egy ilyen anyához és apához. Hát honnét is tudnák, hogy mi a normális. És egyébként nem romák.
Szóval én csak azt nem értem, hogy oké, személyiségi jogok ide vagy oda, de a gyerek szívja meg a szülei hülyeségét és hogy nem lehet egy terhesség elején egyből felülvizsgáltatni, hogy milyen körülmények közé születne az a gyerek. Persze, változhat sok minden a 9 hónap alatt, és elsőre talán még kijátszható lenne a dolog, na de másodjára már biztos elvenném simán az ilyentől a gyereket és elkötném vagy a következőnél abortálnám. Ha pedig későn menne dokihoz, még jól meg is büntetném stb... Szóval ki lehetne ezt találni épp, hogy ne ilyen helyekre szülessenek a gyerekek. Csak az a baj, hogy csak azt nézik, hogy növekedjen a népesség, de az már nem számít, hogy milyen áron meg hogy milyen sorsba születnek meg a szegény gyerekek...
A dokinak és összes védőnőnek aki látta azt a szerencsétlen gyereket, elvenném a papírját!! Szégyen szégyene- csak magukat minősítik, hogy az a doki rá se néz a gyerekre... és akkor azt mondja, már mindegy, mert ha észrevette volna, hogy éhhalál közelében van- akkor sem tudták volna megmenteni!!!
Felháborító, az összes rohad pénzéhes szar..ázi DOKTOR ÚR!!
Az anyuka... minősíthetetlen! Én is elvenném a gyerekeit!
Én azt nem értem, hogy hogyan nem vette észre az anya, hogy a gyerek éhes. Én rendesen etetem a gyerekemet, ő is 1 éves. De evésidőben akkora ricsajt csap, hogy ki nem lehetne hagyni egy étkezést sem. Gondolom, ha sírt, hogy éhes, jól megverte, és ezért inkább már nem is sírt a gyerek. És ezért 2 év felfüggesztett jár?!
Egyébként tényleg nem értem, hogy miért nem veszik el a gyerekeit. A férjem falujában volt egy nő 5. gyerekét szülte az anyja egyszoba-konyhás vályogviskójába, az 5. férfitől. A védőnő az 5. gyerekét elvetette tőle, és intézetbe tetette. Máshol ez miért nem lehetséges?
itt a következő idióta: [link]
Hogyan lehet észrevétlenül halálra éheztetni egy gyereket?Szerdán Agárdon egy súlyosan alultáplált – alig ötkilós – másfél éves gyerekhez riasztották a mentőket.Az első orvos szakértői vélemény szerint a másfél éves kisfiú krónikus alultápláltságban szenvedett: a gyerek kevesebb, mint 5 kiló volt, amikor megtalálták, jóval fejletlenebb, mint a hasonló korú többi gyerek. Állítólag nem azért nem adtak enni a gyereknek, mert nem volt pénzük, hanem azért, mert a szomszédok szerint abban hittek, hogy elég, ha fénnyel táplálják. Sajnos hiába, a csontsovány apróságot nem tudták megmenteni.A nagyszülők is a házban laktak, ám a jelek szerint négy felnőtt jelenléte is kevés volt, hogy észrevegyék, a kisgyerek haldoklik.Információink szerint az agárdi védőnő annak idején tudott arról, hogy az anya terhes, sőt a szülés előtt két nappal járt is a családnál – igaz, az anya még akkor sem árulta el, hogy otthon kíván szülni.A védőnő később már nem jutott be a házba és nem láthatta a gyereket. Több forrásból is úgy értesültünk, hogy a szülők – akik saját maguk felnőtt orvosi ellátást igénybe vettek, és a babával ellentétben ettek is – egy fővárosi orvossal igazolták, hogy kap ellátást a gyerek, a védőnői látogatásokat pedig tértivevényes levélben utasították el.
Ausztráliában is hallottam egy esetet, ott egy újszülött baba halt éhen, mert csak almalével itatták a gyermeket, lévén, hogy ők vegák. De hogy ilyen idióták nálunk is vannak?
Elolvastam a cikket, gondolom a bürokráciában elveszett a védőnő bejelentése, vagy ide-oda tologatták, és mire foglalkoztak volna vele, már mindegy volt.
Borzasztó."Ebben a faluszéli áram és vezetékes víz nélküli házban élt Melissza a szüleivel és testvéreivel. Az anyja, Edina már három gyereket szült, Melissza volt a negyedik. Azt mondja, hogy ő minden gyermekét ugyanúgy etette és gondozta. " A gyámügy hogy a fenébe enged haza egyerekeket ilyen körülmények közé?
"Edina, aki beszámítható ugyan, de a szellemi képességei az értelmi fogyatékosság határát súrolják.."Hányt és legyengült. Edina, az anyja elvitte az erki körzeti orvoshoz. A fiatal doktor nem vetkőztette le a gyereket"
Szegény nő buta volt,( nem tudta mi van), amikor már számára is látható tünetek voltak dokihoz vitte a gyerekét. A doki szava szent az alacsony iskolázottak körében. Ezeknek az embereknek nincs lehetősége neten utána olvasni a helyes táplálkozásnak.Mert kb azt sem tudják, hogy mi az, amit nem tudnak...
"Az édesanya mellé pártfogót jelöltek ki, akinek szigorúan ellenőriznie kell, hogy Edina hogyan neveli a három idősebb és az időközben megszületett újabb, ötödik gyermekét. " Miért nem kötötték el, ha fogyatékos, és a többit sem tudta ellátni? Jövőre meg jön a következő gyerek.. Ezekre a gyerekekre mi vár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!