Mi a véleményetek erről az éhenhalt kisgyerekről? Hogyan lehetséges?
Nem értem, hogy sem az anya, sem az orvos nem vette észre, hogy a gyerek haldoklik. Meg azt sem, hogy miért 2 év felfüggesztettet kapott az anya, illetve 200 ezer ft pénzbüntetést kapott az orvos, amikor ő még megmenthette volna. Bocs, ha már volt ilyen kérdés, egy ideje nem voltam itt a fórumon.
láttam a híradóban a tárgyalásról készült tudósítást. Engem az háborított fel legjobban, hogy ezek után a másik 4 gyerekét NEM VETTÉK EL TŐLE!!!!!!!!!!
hogy lehetséges ez ma Magyarországon??? Meg mi az, hogy felfüggesztett???
A doki állítólag úgy vizsgálta meg, hogy le sem vetkőztette, ezért nem vette észre az alultápláltságot.
A másik pedig a védőnő, aki esetében nem állapítottak meg feladatkörében szabálytalanságot, mert helyettesítő védőnő volt. Azt meg hogy??? Ha helyettesít, akkor nem kötelessége a babák védelme?? Csak a normális embereket tudják a védőnők is állandóan zaklatni!
Az anyától idézett szövegrészletből süt az értelem, másrészt semmi konkrétat nem tudott mÉnondani, mit adott enni a gyereknek, nyilván semmit.
Mellesleg nem egyik napról a másikra hal valaki éhen, nem hiszem el, hogy semmit nem vettek észre rajta, akár a szülők, akár az orvosok.
Én sem értem, hogyhogy nem vették még el tőle a többi gyerekét...
Ez egyszerűen borzasztó!
4 gyerkőc anyukája
Én mindig nagyon sok könnyet hullatok ezekért a csöppnyi angyalokért, akiknek nem öröm megélni az élet első éveit.
Mert képzeljétek csak el: két ember felelőtlenségéből megfogant Ő, 9 hónapig a biztonságot nyújtó anyaméhben játszott, igyekezett érni minden kis szerve, hogy világra jöhessen, szíve tele reménnyel: szeretni fogják. És most nagy betegen ott kinn a hidegben semmi másra nem vágyott, csak egy csendes, meleg szobára, simogató kezekre, szelíd, bíztató szavakra, amit talán soha, de soha nem kapott meg attól a személytől, akitől a legjobban várta, s talán akit szólongatott is ott lázasan, vacogva. Az édesanyjától, akitől verést és éheztetést kapott eddigi rövidke életében. Minden este eszembe jut az az ártatlan picinyke és remélem, hogy már jobban van és olyan helyre fog kerülni, ahol nagyon, de nagyon szeretik és elfeledtetik vele ezeket a szörnyű hónapokat. Úgy legyen. Légy boldog, Te ismeretlen pici lányka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!