Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kékül el 4 hónapos...

Miért kékül el 4 hónapos kislányom szája körül időnként a bőre?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdte el csinálni, főként este, fürdés előtt. Nincs a közérzetében változás, nem sír és szerintem nem is fázik. Mi lehet ez? Másnál is fordult elő ilyen? Holnap elviszem az orvoshoz.
2009. febr. 8. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
A lányomnál egyszer fordult elő mert fázott.
2009. febr. 8. 19:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam először. De 4 hónapja mindent ugyanúgy csinálunk. Eddig nem fázott?
2009. febr. 8. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én válaszommal aztán nem sokra mész, de le kell írnom, nálunk is így van, és nemtom, miért kék a szájuk. Én is azt hittem, fázik, de keze-lába, mindene meleg volt, ráadásul ezer fokra befűtött szobában (fürdés előtt hősugárzóval mindig irtóra befűtünk), szóval kizártam, hogy kicsit is fázna...
2009. febr. 8. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezted a dokit, akkor megírnád, hogy mitől van. Nálunk teljesen ugyanaz a helyzet, mint nálatok.
2009. febr. 8. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak szívzöreje van és a doktornő a vizsgálat során kérdezte,hogy nem-e szokott kékülni a szája.Szerintem kérdezd meg a gyermekorvosotokat,nehogy szívproblémára utaljon.
2009. febr. 8. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Olvasni és érteni! Nem a szája kékül, hanem a szája körül.
2009. febr. 8. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is kék szokott lenni a szája körül én mindig a cumira gondoltam mert nekem cumizik és a védőnő is erre gondolt. De most megilyedtem ám! 3 hónapos kisfiú anyukája
2009. febr. 9. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a választ mindenkinek. Voltunk dokinál, megvizsgálta a kislányom, és azt mondta, hogy valószínűleg fázik. Eddig nem fázott, most viszont igen. Elvégre ők is változnak. De azt is mondta, hogy lehet pszichés alapon is. Ha valami baja lenne, nem fejlődne, nem enne rendesen, nem lenne ilyen jókedvű. Kicsit megnyugodtam, de azért odafigyelek.
2009. febr. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!