Chicco fertőtlenítő folyadékot használok. Emellett mennyi időnként kell kifőzni a cumisüvegeket, mellszívót? 5 hetes a kislányom.
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 10:28
1/5 anonim válasza:
Semennyi. Azért fertőtlenited. Nincs más teendő.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyakran használod. Én hetente használom a fertőtlenítőt, és minden használat után kiöblítem és forralt vízzel töltöm fel a tápszeres cumisüveget, cumit fordítva bele.
3/5 A kérdező kommentje:
Minden használat után forró vízzel elöblítem a dolgokat,és utána beleteszem a fertőtlenítőbe,amit 24 óránként cserélek.Csak azért érdekel,mert a forralás az ugye sterilezésnek számít,ez meg csak fertőtlenítés.Sajnos a babám csak üvegből hajlandó enni...
2010. nov. 16. 11:27
4/5 anonim válasza:
Én minden használat után elöblítettem a mellszívót és utána raktam bele a fertőtlenítő folyadékba, emelett heti 1x főztem ki.soha semmi gond nem volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 17. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!