Hagyhatom ülni a babám, ha még nem tud felülni?
6 hónapos a babám, és már sokáig tud ülni, de kicsit előre dül általában, de már nem támaszkodik a kezére. Van egy játszó "úszógumija" abba most kezdtem el egy két napja beletenni, elvan benne, így nem tudnak "elmászni" a játékok előle. Neki támasztom a szélének általában. Olvastam, hogy néhány embertől, hogy csak akkor lehet ültetni a babát, ha már magától fel tud ülni.
Ültettétek hamarabb a babátokat, úgy, mint én? Nem szoktam sokáig ültetni.
Én babám 7 hós. 4 hós kora óta Ő! akar ülni. 6 hósan már stabilan ült. Most 7 hós és még magától nem tud felülni. Akkor most ne engedjem ülni csak azért mert még nem tudja magát fölhúzni?
Van két nagyobb gyerek velük is igy volt és semmi probléma nincs a hátukkal. Gyerekfüggő az ülés is, úgy ahogy minden.
Ki mondta,hogy ne enged???
Mindenkinek a saját felelőssége....
Lehet velem van a probléme, de az ilyenektől kiráz a hideg , hogy ő akat ülni vagy ő akar állni ......- Szerintem egy pár hónapos gyerek csak azt akar, amit mi megmutattunk neki ergo ha nem lenne megmutatva neki az ülés , akkor nem akaran ülni sem. Bocsi, senkit nem akartam ezzel bántani.
Kérdésedre válaszolva , az én kislányom 7 hónaposan ült fel magától, de én előtte nem ültettm.
"ő akar ülni vagy állni"- kiráz a hideg!
Igen képzeld van ilyen, még itt fel is tettem egy kérdést, hogy mit csináljak a gyerkőccel, hogy ne akarjon ülni és állni. Ő nyomja fel magát. Valószinű neked nem volt ilyen a babád, és mint irtam minden gyerek másképp fejlődik. Pl. a barátnőmé két héttel fiatalabb az övé előbb fordult át mint az enyém, ő viszont még most sem tud és nem is akar sem ülni se állni.
Azért nehogy már még én legyek a rossz azért mert "ügyesebb, vagy akaróbb" a babám.
Az a baj itt, hogy mindenki általánositani akar! Akkor az a gyerek aki 10 hósan elindul, annak az anyja a hibás, hogy miért engedte? Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!