8 hónapos babám még tud felülni magától, baj?
Az én kisfiam 10 hósan ült fel magától, mégpedig úgy, hogy felállt és fenékre huppant. A babák nemigen tudnak segítség nélkül felülni. Ha tartod neki fixen a kezed, hogy megkapaszkodjon benne, biztos vagyok benne, hogy már felül, anélkül, hogy te húznád kézből.
A sógornőm kislánya úgy ült fel, hogy hasra feküdt, szétette a lábait spárgába és a kezével felnyomta magát ülő helyzetbe. Szóval azt ne várd, hogy úgy csinálja, mint mi, felnőttek.
Nem hiszem, hogy már aggódnod kellene. Lányom 8 hónapos koráig csak kúszott, aztán egyik napról a másikra felállt, majd mászott és ült is. Hirtelen megtanult mindent.
Nem vagytok még elkésve, szerintem.
a 'nem' szerintem kimaradt a kérdésből. De így is értjük :)
Nincs semmivel elkésve,ne aggódj!
Előkerestem a 'babanaplónkat', az én kislányom 9 hónaposan is még csak kúszott! 10 hónaposan kezdett el mászni, és a bútorokba kapaszkodva felhúzni magát állásba.
Nekem sosem mondta a védőnő/gyerekorvos hogy el lett volna maradva valamivel, persze én is ugyanígy aggódtam mint Te :)
Nyugiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Nem, nem baj, ha még nem ül. Az enyém 10 hónaposan ült le állásból. :)
"Viszont ha leültetem, gyönyörűen, egyenes háttal ül."
Ne ültesd, még ha meg is ül egyenes háttal, mert megterheli a gerincét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!