Pelenkatortát illik többféle pelusból készíteni?
Figyelt kérdés
4 hónapos a babám és vannak 2-es méretű pelusok amik már kicsik. Jövő hónapban szül egy ismerősöm és neki szeretnék csinálni pelenkatortát. Van 20 db Libero, 6 Pempers, és 6 Sleep Play. Ezekből így nem gáz? Nem tűnik ilyen összeszedett "csomagnak"?2011. febr. 4. 10:40
11/17 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz legkésőbb jövő héten szül. Várnék még véleményeket és ötleteket! :)
2011. márc. 25. 13:34
12/17 kisnita válasza:
Szerintem csináld meg abból ami nektek maradt és add oda azt. Ha meg annyira zavar, hogy nem "veszel" nekik semmit akkor vegyél egy csomag újszülött pelust is valahol és azt is add oda. Szerintem tuti, hogy örülni fog neki. Én örültem volna.
A mosható pelusos anyukáknak írom, hogy textil pelusból is lehet pelenka tortát csinálni (tetra pelust ugyan úgy fel lehet csavarni) Én is azt használom már egyébként mert nekünk egyik eldobható sem vált be.
13/17 anonim válasza:
miért lenne gáz?
én örültem volna ha kapok ilyet mikor én szültem, ha most még nagy is valamelyik pelus, később akkor is jó lesz a babának
a Libero meg az egyik legjobb, legdrágább pelus, meglepne ha nem örülne neki
14/17 anonim válasza:
Szerintem is jó, én 1 pelust addig használtam, amíg a 2 cs amit szülés előtt vettem el nem fogyott. NAgy bab volt a fiam. Szerintem nyugodtan tedd ez össze, max ha kevés a tetejére tegyél 1 pelust.
15/17 A kérdező kommentje:
Személy szerint én is örültem volna ha valakitől ilyet kapok, de itt pár anyuka viszont nem. Egy kicsit elbizonytalanodtam. De gondoltam a pelustorta tetejére veszünk egy szundikendőt amit majd később szívesen használ a baba.
2011. márc. 25. 17:06
16/17 anonim válasza:
Miért jó a mosható pelenka?Bocs,hogy ide írtam ezt a kérdést.És a pelenkatortát sem értem,soha életemben nem hallottam róla.
17/17 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit szeretnék összehozni. :) Nekem tetszik. [link]
2011. márc. 25. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!