Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért gondolják a tápszeres...

Miért gondolják a tápszeres babák anyukái, hogy nekik sokkal több plusszmunkájuk van a tápszerezés miatt, mint az anyatejes babák anyukáinak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 08:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Hát Én sem hallottam még ilyesmit egy tápszeres baba ismerősöm anyukájától sem.
2011. febr. 3. 10:48
 22/31 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is kár ilyenekről vitázni,egyébként NEkem valahogy könnyebb mióta tápszert eszik.
2011. febr. 3. 10:51
 23/31 anonim ***** válasza:
33%
Vicces, hogy azokat mind lepontoztátok, akik szerint nem abból kéne versenyt csinálni, hogy kinek okoz nagyobb gondot a gyereke. Jó mentalitásotok lehet...
2011. febr. 3. 13:32
 24/31 A kérdező kommentje:

LEHET, hogy a tápszeres babák anyukái nem hallották még senkitől, de a tanácsadáson, vagy gyerekorvosnál szinte minden alkalommal beszólnak páran, hogy "milyen könnyű neked, hogy szoptatsz, nincs a sok macera a tápszer elkészítésével" "hogy az milyen sokáig tart, te meg csak odaadod a melled és kész"

Na ez azért elég erős túlzás, mert a szoptatás nemcsak annyiból áll, hogy odaadom a mellem, aztán kalap kabát.

Ismerettségi körömben az anyatejes babák etetése alkalmanként több idő, mint a cumisüvegeztetés. Aztán ott a fejés, ami eltart egy jó darabig.

Aki pedig azt írja, hogy a mai világban szinte mindenütt van hely, ahol szoptathatod a babát (pl étterem) bizonyára nagyon jó környéken él. hogy felé így van.

Próbáld ki egy anyatejes babával télen. Pl orvosi vizsgálatokra kell járnod (kocsival kb 1 óra út oda, egy vissza), várnod kell, még akkor is, ha majdnem soron kívül behívnak. Na, ezek alatt remekül megoldható a szoptatás. Vagy ha hivatalos ügyet kell intézned. Arról híresek a hivatalok, hogy tele vannak szoptató helyiséggel. És még a szoptatás utáni fejésről ebben az esetben nem is beszéltünk.

Hát, valóban, bizonyára sokkal macerásabb elkészíteni a tápszert és megcumiztatni a gyereket...

2011. febr. 3. 13:46
 25/31 anonim ***** válasza:

Hol vagy kedves kérdező?Rengetek válasz érkezett!Remélem kielégítették a kíváncsiságod...

Annyit azért még szeretnék mondani,hogy irigylem az anyatejes babákat és tudom,hogy a szoptatás is sok belefektetett energiát igényel,de de felejtsük el,hogy egy tápszere baba havi adagja 10-15Ft.Gondolom ezt el tudja képzelni mindenki,hogy mit jelent a mai világban egy kisbabás család számára!

2011. febr. 3. 13:50
 26/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én nem tudom , hogy olvasod e a válaszokat vagy csak magadnak írtad ki a kérdést de itt a zöme azt írta-tápszeres babák anyukái, köztük én is-,hogy sokkal könnyebb a tápszeres etetés, de ezt Te mintha nem is "hallanád", mintha egyoldalú beszélgetésben lennél magaddal. Bocsánat de így néz ki!
2011. febr. 3. 14:02
 27/31 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy a mai világban meg lehet oldani a szopit bárhol!Én 14 hónapja szoptatok, és én mindig megoldottam, ez szerintem csak rugalmasság kérdése!

Én a kocsibna is simán megszoptatom!De én hordozom is, és ott is van retgeteg kötési mód amiben szopizni si tud!Nekünk nagyon könnyű dolgunk volt/van!Bár mi szinte folyamatosan úton vagyunk, én ezért érzem könnybbnek, hogy szopis a babaám!És nekem ezért lenne macerásabb, ha tápis lenne!

Mert erre is írt valaki, hoyg ha nem csináltam honnan tudom hogy nehezebb!

2011. febr. 3. 14:15
 28/31 A kérdező kommentje:
Kedves 13:50-es-es: Hol olvastad a kérdésben, hogy az anyagi vonzatait firtattam? Sehol nem írtam, hogy olcsóbb, vagy drágább az egyik, mint a másik. Különben épp előtted kommenteltem (he elkerülte volna a figyelmed)
2011. febr. 3. 14:17
 29/31 A kérdező kommentje:
Kedves 14:02-es: Nem tudom, te mennyi és milyen válaszokat olvastál, de a válaszok zöme nem arról szólt, hogy könnyebb a tápszeres etetés.
2011. febr. 3. 14:20
 30/31 anonim ***** válasza:

13:50-s vagyok!

Ne haragudj,pont én is akkor gépeltem mikor te!Elnézést!Azért nem kell leharapni a fejem!

Tudom,hogy nem firtattad az anyagi vonzatát,nem is azért írtam,csak megjegyeztem!

De nem állok le veled vitatkozni.

Különben meg nem kell vitatkozni!Tedd össze a két kezed,hogy képes vagy a szoptatás csodáját megadni a babádnak!

2011. febr. 3. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!