Anyucik,8 hós babátok mit csinál?
:DDD
hát az én fiam még nem sétálgat, csak kompban, meg ha fogom a kezét. magátol nem. viszont eszik mindent, és hát mi is kelünk 3-4 alkalommal, pedig én bírnék aludni! nappal X alszik (most is), ha szólok, h azt ne akkor már megérti és próbálkozik mással.magától kapaszkodva feláll, ülni nem akar, inkább hason van v négykézláb poroszkál :)
azt hiszem ennyi :)
8 hónaposan az én lányom is felállt, érdekes módon nem lépegetni kezdett, hanem egyensúlyozni próbált. később tanult meg mászni, majd járni.
kb 8 hónapos kortól kezdett ő meg-megébred éjjel többször is, lett is eredménye, szépen sorban jöttek a fogak.
sem 8 hónaposan, sem most (1 éves) nem ette, amit mi, külön főztem, főzök neki, talán 10 hónapos lehetett amikor már adtam neki egy-egy falatot abból amit magunknak készítettem. Persze most már többet előfordul, de délben szigorúan főzeléket kap husival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!