4.5hós baba mellett milyen testmozgás lehet csinálni hogy a tejci is megmaradjon?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van muszály csinálnom magam úgy nézek ki mint egy bálna és már mindenhol csikjaim vannak. Légyszi segítsetek.A tejcit nem szeretném ha elmenne de már múszály mozognom nagyon rosszul érzem magam.2011. febr. 2. 08:42
1/2 anonim válasza:
Már három hónapos korától el lehet kezdeni tornázni, én is csináltam már akkor és nem ment a tejcsi rovására. Arra vigyázz, hogy az izmok megerőltetésétől egy kicsit megváltozhat az anyatej íze, bár az én babám nem fintorgott, de minden kicsi más. Amit tudok ajánlani, az Béres Alexandra Változz vissza cd-je, van rajta 3 hónapos kor utáni és 6 hónapos kor utáni torna is, és csak 20-20 perc az egész.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm ki fogom próbálni!
2011. febr. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!