Tehetek/tegyek valamit, hogy megmaradjon a baba?
Két nap múlva (nem) kéne megjönnie, de reggel pozitívat teszteltem:)! Két hónapja viszont jártam már így, két pozitív teszt után mégis megjött:(.
Mit gondoltok, tehetek valamit, hogy megmaradjon? MagneB6-ot iszom, de van itthon palástfű tea, de még Utrogestan is...
Vagy inkább hagyjam a természetre a dolgot?
(Már van egy kisfiam, aki spontán fogant, és nem is kellett semmi, hogy megmaradjon, minden rendben volt.)
4vetelesem volt,ebbol 3utrogestan mellet.ugyanigy mint te,pozi teszt majd elveteltem.
5,nel megfogadtam hogy semmit nem csinalok,elegem volt mindenbol.O megmaardt,megszuletett.
feltetelezem az elozoek eletkeptelenek voltak,mert mindent megtettunk hogy megmaradjanak es semmi a lanyomnal nem hasznaltam semmit.
Arra figyelhetsz, hogy jobban kíméld magad, ne emelj pl. nehezet.
Én is megijedtem az elején, mert a + teszt után 2 hétig barnáztam. Az orvosom, azt mondta, hogy gyógyszert nem ad, viszont pihenjek és ne szexeljünk egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!