Ezért miért lenne a gyermekem a későbbiek folyamán diszlexiás és buta?
Viszonylag egyszerű oka van, hogy most írtam: Most találtam meg a kérdést, mert mivel nálunk aktuális lesz a mászás, a témában kerestem.
Örülök, hogy minden rendben volt, nem gondolom, hogy a gyerekorvos hülyébb, (vagy hogy is fogalmaztál?) lenne mint a védőnő. Kizárólag a kérdésedre igyekeztem válaszolni és senkit sem minősíteni.
A személyes rész: most 7 és fél hónapos a kisfiam és már rág óta nyomogatja fel a fenekét, de még nem kezdett el mászni. A gyerekorvos is a védőnő is egyöntetűen azt mondta, hogy valószínűleg hamarosan mászni fog, de figyeljek oda, nehogy kihagyja és egyből álljon mert abból lehetnek ilyen bajok. Ez volt az oka, hogy a régi kérdések közt keresgéltem. (azt is hozzátették, hogy nem baj, ha később kezd el járni, csak ezt ne hagyja ki, mert ez nagyon fontos mozgásfoma. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!