Sima körömvágóval is le lehet vágni a babák körmét? Nem vettünk babakörömvágót.
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 09:19
1/8 kisnita válasza:
Persze lehet vágni, én is azzal vágom. Nekem van baba ollóm, de azzal ügyetlen vagyok pedig manikűrös vagyok :D
2/8 anonim válasza:
Mi sem vettünk babaollót,a mi ollónkkal vágjuk a körmét születése óta.
3/8 anonim válasza:
Mi szoktuk körömcsipesszel is vágni.Gyorsabb, biztonságosabb és jobban viseli.
4/8 anonim válasza:
Mi ugyan vettünk babakörömcsipeszt, de sokkal gyorsabban le lehet vágni a sima ollóval.
5/8 anonim válasza:
Mi az elején sima ollóval vágtuk,de kicsit megvágtuk a bőrét azóta babaköröm vágót használunk.
6/8 anonim válasza:
én sem vettem, sima kisollóval vágom neki már az elejétől. előttem évben 2 barátnőm is szült, mindketten szenvedtek a babaollóval, mert totál életlen volt.
7/8 anonim válasza:
Babaollóval még a sajátomat sem tudnám levágni, olyan sz@r.
Mi vettünk baba körömcsipeszt, nálunk az a tuti!
8/8 anonim válasza:
Persze, le lehet, csak óvatosan vágj. Az én fiam pl már annyira nem díjazza a körömvágást, időnként tök váratlanul elrántja az ujját, hiába fogom, és ha nem a babaollóval csinálnám, megbökném a sima olló hegyes végével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!