2 hetes babának kirepedhet a feneke?
Figyelt kérdés
Tegnap kicsípte valami a fenekét és este vettem észre hogy mintha kilenne repedve a feneke közvetlen ugye a kijáratnál, ami akkor látszik jobban ha finoman széthúzom hogy kitöröljem ott is ahogy a védőnő tanácsolta...
Dokinak még nem mondtam csak a védőnőnek.
Volt más babájának is ilyen?
ma 12:52
1/2 anonim válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy ki legyen repedve, 3 gyerekkel még nem is hallottam ilyet. Biztos, hogy nem csak egy kis ránca magának a lyuknak? Ha piros, akkor kenegesd neki, mutasd meg vagy küldj fotót a gyerekorvosnak, de így látatlanban nem gondolnám, hogy ki van repedve. Ha gondolod, küldhetsz fotót nekem is privátban, eskü csak medikális szemmel fogom nézni. :D De pont annyira értek hozzá, mint anyukád vagy egy kisgyerekes ismerősöd, én nekik küldeném el, ha ilyen helyzetben lennék.
2/2 anonim válasza:
Ne küldj fotót senkinek!!!
Az én lányomnak is volt, azt mondta az orvos, hogy sudocremmel kenjem olyankor, mert az a legjobban hámosító, amúgy ne azt használd, csak ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!