2 hetes kisbabátok napirendje? Magától kell enni? Az enyém 11 napos, de mindig ébreszteni kell, ez baj?
Kislányom kereken 11 napos. Igazából vegyes kap tápszert és anyatajet, de mindkettöt cumisüvegből. (Ennek oka van, de az most lényegtelen)
Azt vettem észre hogy mai napig keltenem kell, mert simán elalussza a etetési időket. Őszintén nem mertem még kivárni mivan ha nem keltem. Ha keltem is nyujtozik, türi a pelusozás, néha átmegy türelmetlenbe, mintha akkor esne le neki hogy bizony nagyon éhes😃
És akkor keres, kutat, meg sir amig meg nem kapja. De sokszor már evés közben alszik vissza, kivéve ha megtekeri a kaki, puki.
Mondhatjuk hogy ő bizony egész nap eszik-alszik. Normális ez még most?
Sarga esetleg? Koraszulott? Vagy miert kelted?
Ha igen, persze, legyen igy, de ezt a reszletet akkor ne hagyd ki.
Egyeb esetben, ha egy egeszseges, idore szuletett ujszulottrol beszelunk, nem kell kelteni. Olyan sincs nagyon, hogy “etetesi ido”, akkor egyen, amikor ehes.
Kisfiam tapszeres volt, ot is ugyanugy igeny szerint etettem, nem orara, ahogy a noveret, aki meg anyatejes volt.
Én 3 óránként keltem, azt mondta a védőnő, hogy 2 hetes koráig így csináljam éjszaka is. de simán aludna tovább is szerintem. Éjjel néha ébred kerek 3 órára, de legtöbbször ott is én keltem. És ébredés után jön rá hogy éhes.
Igazából 3350g született, 3120g jött haza, és már 3500g. Szóval már túl van a születési súlyán is. Meg alapvetően nyugis babának látom. Csak furcsa nekem mert a kisfiam annak (ő már 6,5 éves szóval nem friss emlékek) állandóan sírt ha kellett, ha nem 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!