Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem és én is fehér...

A férjem és én is fehér bőrüek vagyunk, a babánk viszont barna bőrű lett. 2 hetes. Ez változhat még? Nem bánjuk,csak furcsálltuk hogy ilyen lett. 😄

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 12:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ejnye, kedves anyuka 🤣

Na jó, csak vicceltem!

Nem lehet,hogy kicsit be van sárgulva? Az is tűnhet jó kos barna bőrszínnek. Amúgy pedig ha van a felmenők közt kreolosabb bőrű, akár rá is üthetett. Genetika bonyolult dolog.

2023. márc. 23. 12:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is sötétebb lett a baba, mint "indokolt". A haja is sötétbarna, de a szeme legalább kék. 4 hónapos, kicsit halványult már, de egyértelműen nem ugyanazon a színskálán mozog, mint pl a nővére, aki ugyanúgy hófehér, mint én. Novemberben született, a nővére miatt egész nyáron kint voltam, biztos ettől barnult be :D
2023. márc. 23. 13:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A genetika szaz evekre megy vissza. Gondolom volt barnabb boru mindekttotok csaladjaban visszamenve a szepszulokig ?
2023. márc. 23. 13:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, volt a családban.
2023. márc. 23. 13:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt a családban barna bőrű akkor nagy eséllyel az Ő genetikája most köszönt vissza. Akár több generáción is átmennek a gének. Általában a nagyszülők adottságait szokták örökölni de nem feltétlenül, lehet akár ük szülőkét is.
2023. márc. 23. 13:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőm ikrei lettek eltérő színűek. A kislány világos bőrű, szőke hajú, a fiú pedig kreol bőrű, sötét hajú. Nagyszülőtől örökölte.

A lányom az anyai dédim óta az első kékszemű a családban.

2023. márc. 23. 13:31
 7/17 anonim ***** válasza:
15%

Persze most köszön vissza.

Jah, most köszön vissza az a tavalyi kaland, amíg az ura kint volt külföldön.

2023. márc. 23. 13:56
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk úgy nézett ki a baba, mint aki most napozta végig a nyarat, a haja is teljesen fekete volt. Mostmár több árnyalattal világosabb a bőre, mint nekem, pedig én is jó fehér vagyok, a haja pedig sötétszőke. :) Persze lehet, a tietekkel nem így lesz, de van olyan is, hogy kivilágosodik a baba. Most 9 hónapos. Nálunk amúgy mindenki teljesen fehér ameddig ismerjük a rokonokat.
2023. márc. 23. 14:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ikreim közül a kislányom hó fehér, a fiam kreol bőrű volt.

(apukám ilyen sötét bőrű)

Egyébként sokat világosodott a bőrszíne születése óta

2023. márc. 23. 15:17
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
7 miert vagy ekkora paraszt??
2023. márc. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!